Keystone logo
Newport University Latvia

Newport University Latvia

Introducere

Newport University este un institut academic și profesional în stil american, înființat pentru a oferi școlarizare la distanță / online și regulată către diplome. Universitatea Newport are certificate, diplome, studii universitare, postuniversitare și doctorale ca universitate autonomă internațională deschisă.

Filosofia NU pentru nevoia de educație internațională este destul de simplă. Credem că trebuie să ne uităm la planul de învățare pe care Dumnezeu l-a pus în fiecare ființă umană. Atunci când această nevoie nu este recunoscută și acceptată, aceasta provoacă tensiune în rândul tinerilor și al altor elevi. De asemenea, credem că fiecare ființă umană a moștenit dreptul de a învăța. De asemenea, credem că toate ființele umane sunt egale, iar studenții din țările în curs de dezvoltare moștenesc același drept de a studia cursurile similare pe care studenții din țările dezvoltate le pot studia.

Nu toți studenții interesați din țările în curs de dezvoltare își pot permite să vină să studieze cu instituțiile din țările dezvoltate. Ca atare, simțim nevoia să ajutăm astfel de studenți oferindu-le cursuri și cursuri acceptate la nivel internațional prin metode flexibile de livrare în propriile țări de origine, pe care le simt satisfăcute pentru a-și atinge obiectivele personale și profesionale.

Locații

  • Newport Beach

    Dove Street,1601, 92660, Newport Beach

    Întrebări