Keystone logo
Nichols College

Nichols College

Nichols College

Introducere

La Nichols College , ne-am angajat să dezvoltăm liderii de afaceri de mâine printr-o educație dinamică, axată pe carieră. Un curriculum puternic de afaceri combinat cu un nucleu solid de arte liberale oferă fundamentul pe care se bazează toate majorele noastre. Un punct culminant al curriculum-ului nostru este concentrarea extinsă pe leadership, care ne îndeplinește motto-ul, Învață. Conduce. A reusi.

Pe măsură ce navigați pe acest site web, veți avea o idee despre ceea ce face comunitatea Nichols atât de vibrantă - oportunități semnificative pentru elevi de a prelua funcții de conducere, în și în afara clasei; un mediu de susținere și mentorat; facultate înalt calificată; un peisaj al campusului care se extinde în fiecare an cu noi clădiri de ultimă generație și facilități îmbunătățite; experiențe extinse de stagiu și studii în străinătate; și, bineînțeles, febra bizonului pentru echipele noastre atletice înfloritoare.

Succesul studenților, atât în pregătirea academică, dezvoltarea personală, cât și eforturile profesionale, definește o educație Nichols. Colegiul este mândru de mii de absolvenți ai lui Nichols care și-au creat propriile povești de succes. Printre aceștia se numără directorii executivi, președinții de companii și antreprenorii de afaceri, care atribuie educația solidă în afaceri și atmosfera favorabilă a lui Nichols drept fundament pentru transformarea lor din student în profesionist.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Dudley

    Center Road,129, 01571, Dudley

    Întrebări