Keystone logo
North Carolina State University

North Carolina State University

North Carolina State University

Introducere

La Colegiul de resurse naturale al statului NC, misiunea noastră este să părăsim lumea mai bine decât am găsit-o. Căutăm să protejăm și să hrănim mediul, să proiectăm produse durabile și să rezolvăm marile provocări cu care se confruntă societatea.

Într-o gamă largă de programe, oferim studenților experiența tehnică și experiența practică de care au nevoie pentru a se dezvolta în lume. Încurajăm facultatea noastră premiată să lucreze între discipline și să găsească soluții inovatoare la provocările globale. Și suntem parteneri cu industria și guvernul pentru ca cercetările noastre să funcționeze în comunități de pretutindeni.

De aproape un secol, colegiul a deservit industrii vitale din Carolina de Nord - inclusiv cel mai mare sector de producție al statului, produse forestiere și din lemn; cel mai mare sector al serviciilor sale, turismul; și mai mult de jumătate de milion de proprietari de terenuri forestiere. Împreună, aceste industrii susțin peste jumătate de milion de locuri de muncă și generează un impact economic anual de 50 de miliarde de dolari.

Dar cercetările noastre merg și mai departe: suntem recunoscuți la nivel global ca experți în sustenabilitate, gestionarea terenurilor și a apei și soluții la intersecția mediilor construite și naturale. În conformitate cu misiunea de acordare a terenurilor a statului NC, suntem dedicați asigurării unui viitor mai sănătos și mai durabil pentru toți.

Locații

  • Raleigh

    Raleigh, Statele Unite ale Americii

    Întrebări