Keystone logo
North Chiang Mai University

North Chiang Mai University

North Chiang Mai University

Introducere

Universitatea North-Chiang Mai a fost înființată în 1999 de domnul Narong Chavasint, fondator și președinte, cu intenția de a rambursa locul natal, Chiang Mai și de a sărbători Jubileul de Aur al Majestății Sale Regele Bhumibol cel Mare. Scopul este de a oferi cel mai bun și mai valoros lucru societății educație care este nemuritoare. Aceste valori și credințe încorporează o atitudine care dăruiește duce la adevărata fericire, susținând că nimic nu este mai valoros decât educația. Educația dezvoltă o persoană la perfecțiune. Este o sarcină foarte delicată și complicată, care are nevoie de răbdare, devotament, angajament și persistență.

O astfel de misiune provocatoare nu poate fi îndeplinită de nicio persoană anume, ci trebuie să fie din colaborarea tuturor, să includă fondatorul, administratorii, facultățile și membrii personalului și, cel mai important, părinții și studenții care sunt nucleul organizației. Sarcina Universității este de a dezvolta absolvenți calificați și responsabili pentru societate și de a face Universitatea North-Chiang Mai o instituție academică remarcabilă ca viziune NCU

„Universitatea North-Chiang Mai va fi cea mai importantă universitate în științe și tehnologie din nordul Thailandei, este un loc de învățare călduros. Absolvenții NCU trebuie să fie puternici în TIC și abili în practică, în conformitate cu integritatea ”

De asemenea, Universitatea North-Chiang Mai s-a angajat să îndeplinească cele patru misiuni cheie ale unei universități din Thailanda care este: 1) Oferirea de educație 2) Cercetarea 3) Serviciile academice 4) Conservarea artei și culturii

pe principiul onestității, diligenței și dreptății. Și, de asemenea, s-a angajat să servească societatea thailandeză sub filozofia economiei de suficientă calitate a regelui SM Bhumibol Adulyadej, care are ca rezultat o gândire rațională a economiei de suficiență, creând o imunitate pentru auto-protecție sub integritate pentru pregătirea lumii.

Locații

  • Nong Kaeo

    Nong Kaeo, Thailanda

    Întrebări