Keystone logo
Northpoint Bible College

Northpoint Bible College

Northpoint Bible College

Introducere

La Northpoint Bible College , oferim o varietate de programe și diplome. Pentru studenți, oferim un BA în Biblie și teologie, împreună cu o serie de specializări practice secundare. De asemenea, oferim un certificat de un an și o diplomă de Asociat de Arte în Biblie și Teologie. Pentru absolvenți, oferim un masterat în teologie practică.

Northpoint Bible College este situat în orașul divers din Haverhill, în nord-estul statului Massachusetts, chiar pe expansivul râu Merrimack. Este una dintre cele mai vechi comunități din stat și se află la doar 20 de mile de ocean. Cumpărături fără taxe sunt disponibile în apropierea New Hampshire, care se învecinează cu orașul. Tehnologia calculatoarelor și industriile de cercetare prosperă în districtele de afaceri din Haverhill. Activitățile recreative sunt numeroase, inclusiv patru terenuri de golf cu 18 găuri, o zonă de schi alpin, două academii de echitație, un patinoar public și un program de navigație. Locuitorilor le place, de asemenea, mersul pe jos, jogging și observarea păsărilor (există o populație în creștere de vulturi cheli care își au reședința în Haverhill) de-a lungul râului Merrimack. Plimbarea cu barca pe râu este, de asemenea, o distracție populară locală. Serviciul de tren este disponibil din centrul orașului Haverhill până în orașul Boston. La doar 45 de minute distanță, Boston oferă studenților Northpoint resurse culturale și educaționale abundente și trei echipe sportive profesionale - cu a patra echipă la doar patruzeci și cinci de minute mai departe.

Diplomele Northpoint Bible College (în campus și online) sunt pe deplin acreditate prin Asociația pentru Învățământul Superior Biblic.

Locații

 • Haverhill

  South Main Street,320, 01835, Haverhill

  • Grand Rapids

   44th Street Southwest,2100, 49519, Grand Rapids

   Întrebări