Keystone logo
Northwest Florida State College

Northwest Florida State College

Northwest Florida State College

Introducere

Situat în inima coastei din Florida Panhandle, Northwest Florida State College (NWF) și-a câștigat o reputație de excelență educațională și implicare în comunitate. Ca parte a sistemului public din Florida de 28 de colegii de stat și comunitare, Northwest Florida State College oferă programe de licență, diplome asociate și certificate. Districtul principal de servicii al colegiului se întinde de la Golful Mexic până la linia statului Alabama.

Misiunea noastră este de a îmbunătăți viețile oferind o educație de înaltă calitate, competitivă la nivel global, care este un catalizator pentru dezvoltarea culturală, civică și economică în întreaga regiune.

Northwest Florida State College este pe deplin dedicat diversității în rândul facultăților, personalului și studenților săi. Suntem responsabili pentru includerea în toate formele.

Northwest Florida State College este acreditat de către Asociația de Colegii și Școli din Sud Comisia pentru colegii pentru a acorda diplome asociate și bacalaureat.

Locații

  • Niceville

    East College Boulevard,100, 32578, Niceville

    Întrebări