Keystone logo
Northwest Nazarene University

Northwest Nazarene University

Introducere

Bine ați venit la campusul Northwest Nazarene University din Northwest Nazarene University ! Suntem o universitate creștină cuprinzătoare bazată pe filosofia oferirii unei educații holistice care vă pregătește pentru viitorul dumneavoastră. Suntem încântați că sunteți aici!

Cu peste 80 de domenii de studiu diferite, o viață de student înfloritoare și o comunitate care vă va provoca și vă va sprijini, veți întâlni o educație care funcționează la fel de mult ca dvs.

Cu programe postuniversitare în afaceri, consiliere, educație, asistență medicală, teologie și ministere creștine și asistență socială, cea mai mică distanță dintre dvs. și viitorul dvs. este tradiția noastră de educație transformativă.

Cu mai multe programe online diferite, vă puteți îndeplini obiectivele educaționale în timp ce continuați să gestionați un program complet de muncă, familie și alte cerințe pe măsură ce creați fundamentul de care aveți nevoie pentru viitorul dumneavoastră.

Cu cerințele vieții, știm că programele se umplu uneori, dar suntem pregătiți să vă ajutăm să finalizați ceea ce ați început cu unul dintre programele noastre accelerate de finalizare a gradelor.

Locații

  • Nampa

    South University Boulevard,623, 83686, Nampa

    Întrebări