Keystone logo
© Penn State Great Valley
Nova Southeastern University Undergraduate Programs

Nova Southeastern University Undergraduate Programs

Nova Southeastern University Undergraduate Programs

Introducere

La Universitatea Nova Southeastern, abordarea noastră față de educație a fost întotdeauna inovatoare și unică. Nu ne încadrăm ușor în nișa standard – pentru că nici dumneavoastră.

Suntem tradiționali, dar suntem și tineri, îndrăzneți și cu gândire înainte. Colegiul nostru privat de licență oferă o atmosferă personală, încurajatoare, dar suntem și o universitate interesantă, cu o mare varietate de diplome de absolvire și profesionale.

Înființată în Fort Lauderdale, Florida, în 1964, ca un mic colegiu cu câteva idei revoluționare, NSU a fost inițial numită Universitatea de Tehnologie Avansată Nova și a fost autorizată ca instituție de absolvire în științe fizice și sociale. În 1994, Universitatea Nova a fuzionat cu Universitatea de Științe ale Sănătății de Sud-Est pentru a forma Universitatea Nova de Sud-Est.

Clasificată drept universitate de cercetare cu „activitate de cercetare înaltă” de către Fundația Carnegie pentru Avansarea Predării, NSU este una dintre cele 50 de universități din întreaga țară care a primit, de asemenea, clasificarea de implicare a comunității Carnegie și este, de asemenea, cea mai mare instituție privată, non-profit. în Statele Unite, care îndeplinește criteriile Departamentului de Educație al SUA ca instituție de serviciu hispanici. Avem aproximativ 24.000 de studenți, 172.000 de absolvenți, un campus întins de 314 acri Fort Lauderdale-Davie și o prezență în Florida, SUA și nouă țări din întreaga lume. Prin cinci decenii de creștere explozivă, reputația noastră de excelență academică și inovație continuă să înflorească.

NSU oferă un număr mare de diplome de licență, absolvenți și profesionale prin cele 16 colegii noastre în domeniile Arte și Științe, Afaceri, Informatică și Inginerie, Medicină dentară, Educație, Drept, Medicină, Asistență medicală, Optometrie, Farmacie și Psihologie

Repere NSU

  • Oamenii de știință NSU folosesc mai mult de 82 de milioane de dolari în finanțare oferită extern pentru proiecte de cercetare interdisciplinare interesante pentru a face descoperiri și a produce noi cunoștințe în domeniul sănătății, biotehnologie, științe ale vieții, mediu și științe sociale.
  • NSU găzduiește Campioni Naționali, All-Americans, Olimpici și viitori sportivi profesioniști. NSU Sharks au 17 echipe de atletism intercolegiale care concurează în Divizia II a Asociației Naționale de Atletism Colegial (NCAA) ca membri ai Conferinței de Stat Sunshine.
  • Centrele noastre de asistență medicală oferă îngrijire medicală, dentară și psihologică miilor de rezidenți din Florida de Sud.
  • NSU aduce, de asemenea, îmbogățire culturală comunității prin Muzeul de Artă al NSU Fort Lauderdale, Centrul de Arte Spectacole Miniaci; accesul public la Biblioteca Alvin Sherman, Centrul de Cercetare și Tehnologia Informației; și programe academice în artele spectacolului și artele vizuale.

182901_button_get-more-information.jpg

Locații

  • Fort Lauderdale

    3301 College Ave, 33314, Fort Lauderdale

    Întrebări