Keystone logo
NYIT- Abu Dhabi

NYIT- Abu Dhabi

NYIT- Abu Dhabi

Introducere

Prima universitate americană cu sediul în Emiratele Arabe Unite "oraș capitală, NYIT-Abu Dhabi este un membru vibrant al comunității de campusuri globale NYIT lui. Va oferim spre viitor, programe de studii universitare și postuniversitare orientate spre carieră efectuate în limba engleză de către membri ai facultăților internaționale care sunt experți în domeniile lor.

Grade oferite includ:

Administrarea afacerilor - Management, BS Informații, rețea și securitatea calculatoarelor, MS Instructional Tehnologie, Educatori, MS Design interior, BFA Management, MBA Inginerie mecanică, BS

Prin studiul nostru în străinătate și Gateway la programe New York, studenții din Abu Dhabi au oportunitatea și flexibilitatea de a extinde orizonturile prin studiu internațional, fără întrerupere, în progresul lor academice sau în standardul ridicat al educației lor.

Campusul este situat în Centrul de Excelență pentru Cercetare Aplicata si Formare (CERT) Technology Park, adiacente la Colegiile Superior de Tehnologie Colegiul Abu Dhabi pentru bărbați.

De școlarizare și Taxe

Taxe de cerere: AED 370

Diplomă de licență pe credit: AED 1,950

Diplomă de master pe credit: AED 2680

Burse de studiu disponibile!

Acreditare

Toate programele academice oferite la NYIT-Abu Dhabi au primit acreditarea inițială de către Comisia de Acreditare Academică (AAC), Ministerul EAU al Învățământului Superior și a Cercetării Științifice (MOHESR).

In plus, programele NYIT în designul interior (BFA) și Administrarea Afacerilor (BS și MBA) au primit ulterior acreditarea deplină CAA. Programele de Business Administration sunt acreditate de AACSB International, Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business.

In SUA, NYIT este acreditat de către Comisie privind învățământul superior din statele Asociației Mijlociu de colegii și școli.

Servicii de carieră din prima zi

educație-profesie gata NYIT este completat de numeroase oportunități oferite de Biroul de servicii oportunități de carieră, care vor fi întotdeauna disponibile pentru tine, ca absolventii NYIT.

Locații

  • Abu Dhabi

    NYIT-Abu Dhabi CERT Technology Park P.O. Box 5464 Al Muroor Road, , Abu Dhabi

Întrebări