Keystone logo
Oak Hills Christian College

Oak Hills Christian College

Oak Hills Christian College

Introducere

Oak Hills Christian College este o comunitate academică creștină ( OHCC ) a cărei misiune este de a oferi educație superioară centrată pe biblie, contribuind la creșterea Christlikeness și pregătind studenții pentru servicii eficiente în casele, carierele, bisericile și comunitățile lor.

Pentru a-și îndeplini misiunea, Oak Hills Christian College este un creștin care folosește mijloacele de învățământ superior universitar, inclusiv studiul Bibliei ca element central pentru formarea vieții creștine și a viziunii asupra lumii; studiul gândirii, istoriei și culturii umane; studiul teoriei și abilităților slujirii creștine; și aplicarea acestei învățări în experiențe de ministru și stagiu.

Acest program academic se desfășoară în contextul unei comunități de colegii creștine în care toți membrii sunt încurajați să se trateze reciproc cu respect, ca persoane făcute după chipul lui Dumnezeu. Oak Hills caută să slujească unei secțiuni largi de studenți calificați care mărturisesc credință în Hristos și care doresc o educație centrată pe Biblie. Această fundație educațională este oferită prin programe care conduc la diplomele noastre.

Locații

  • Bemidji

    Oak Hills Road Southwest,1600, 56601, Bemidji

    Întrebări