Keystone logo
OCAD University

OCAD University

OCAD University

Introducere

Despre OCAD University

OCAD U este Universitatea din Canada a imaginației

Fondată în 1876, OCAD U este dedicată educației de artă și a designului, practicii și cercetării și cunoștințelor și invenției dintr-o gamă largă de discipline. OCAD U se bazează în mod continuu pe punctele forte tradiționale, bazate pe studiouri, adăugând noi abordări pentru a învăța că practica interdisciplinară de campion, colaborarea și integrarea tehnologiilor emergente. În epoca imaginației, membrii comunității UCAD U sunt calificați unic pentru a acționa ca catalizatori pentru progresele viitoare în domeniul culturii, tehnologiei și calității vieții pentru toți canadieni.

Programele noastre și domeniile de cercetare a podurilor de medii și design digital, durabilitate, sănătate și wellness, diversitatea culturală și culturile indigene.

Studenții noștri se angajează în învățarea creativă, estetică și tehnică, împreună cu cunoștințele și metodele critice, teoretice, științifice și istorice.

În cele din urmă, locația noastră se inspiră. OCAD U este situat în inima artei, designului, afacerilor și noilor capitaluri media, pe teritoriile ancestrale și tradiționale ale Mississaugas-ului New Credit, Haudenosaunee, Anishinaabe și Huron-Wendat - proprietarii originali și custozi ai terenului pe care stăm.

116258_116196_cityshot-topchoice9.jpg

Namesake noastre

 • 1876: Școala de Artă din Ontario
 • 1886: Școala de Artă din Toronto
 • 1890: Școala Centrală de Artă și Design Industrial Ontario
 • 1912: Colegiul de Artă din Ontario
 • 1996: Colegiul de Artă din Ontario
 • 2010: Colegiul Ontario de Artă și Design University (OCAD U)

OCAD University este situată în inima orașului Toronto, lângă Galeria de Artă din Ontario și parcul istoric Grange. Campusul său de dezvoltare din sud este la cinci minute distanță în districtul Arts and Entertainment din oraș.

Centrul Sharp pentru proiectare

Acum, un punct de reper arhitectural din Toronto, centrul iconic Sharp pentru Design a fost deschis în 2004, ca parte a unei reamenajări majore de 42,5 milioane de campusuri. Structura "tabletop", premiată, alb-negru, se situează deasupra clădirii campusului principal al OCAD University pe 12 picioare din oțel multi-colorate. Centrul este numit după binefăcătorii Rosalie și Isadore Sharp și găzduiește Facultatea de Design OCAD U, cu facilități pentru Facultățile de Artă și Studii Liberale. A fost proiectat de arhitectul britanic Will Alsop, în parteneriat cu Robbie / Young Wright Architects Inc. din Toronto, împreună cu inginerii structurali de la Carruthers

Premii

 • Institutul Royal al Arhitecților Britanici, premiul mondial, 2004
 • Premiul de excelență, premiile pentru arhitectura și design urban din Toronto, 2005
 • Cel mai remarcabil proiect tehnic, Canadian Consulting Engineering Awards, 2005
 • Benjamin Moore, premiul pentru premiul Exterior, 2006 (premiat pentru Will Alsop)

116257_116197_A-AGOtopchoice2.jpg

Viziuni și misiuni

Viziune

Transformat prin imaginație

OCAD University vă OCAD University și responsabil întrebările timpului nostru, prin interacțiunea puternică dintre artă, design, științe sociale, umaniste și științe.

Declarația de misiune

Tu

 • Vă invităm să construiți comunități conștiente, generoase și bucuroase care integrează mai multe perspective și practici critice.

Urmărire responsabilă și responsabilă

 • Noi cultivăm diversitatea și reziliența și practicăm echitatea, incluziunea, sustenabilitatea și respectul pentru vocile și culturile indigene.

Întrebările din timpul nostru

 • Căutăm și răspundem la întrebările timpului nostru pentru a ne îmbogăți disciplinele și pentru a acționa ca agenți sociali, economici, de mediu și cultural transformați.

Interacțiunea puternică dintre artă, design, științe sociale, umaniste și științe

 • Ne angajăm cu materiale, date, tehnologii, idei și pedagogie și diverse perspective indigene pentru a sprijini cercetarea unică, practica studiată și învățarea, creând forme interdisciplinare și emergente de cunoaștere.

116259_116194_campus.jpg

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Toronto

  100 McCaul Street, M5T 1W1, Toronto

  Întrebări