Keystone logo
Ozark Christian College

Ozark Christian College

Ozark Christian College

Introducere

Viziunea Ozark Christian College ( OCC ) este să-L glorifice pe Dumnezeu evanghelizând creștinii pierduți și edificatori din întreaga lume. Misiunea Ozark Christian College este de a instrui bărbați și femei pentru serviciul creștin ca instituție de învățământ superior biblic care acordă diplome. Se pune accent pe pregătirea vocațională pentru predicarea miniștrilor, misionarilor, miniștrilor cultului, miniștrilor tinerilor și miniștrilor copiilor. De asemenea, se oferă pregătire biblică și practică pentru cei care vor servi în roluri non-profesionale, cum ar fi bătrânii, diaconii, profesorii școlii biblice și sponsorii tinerilor.

Ozark Christian College caută să-L slăvească pe Dumnezeu făcându-și voința.

Viziunea calității academice superioare a Ozark Christian College este datorată profesorilor excepționali, testați pe teren. Studenții online primesc, de asemenea, aceeași pregătire remarcabilă a Bibliei și a slujirii în timp ce servesc în afara campusului. Cu peste 50 de ore necesare de cursuri biblice, studenții Ozark se bazează pe cunoașterea și practica Scripturii.

Atletismul Ozark deține mai multe campionate naționale și regionale printre cele cinci echipe de sport universitar. Și sportul intramural lasă toți elevii să concureze și să se distreze. Programele artistice ale Ozark oferă oportunități pentru muzică, dramă și multe altele. Apropierea noastră de mai mult de o duzină de organizații parașericești precum Christ In Youth, Good News Productions și Rapha International oferă studenților șansa de a învăța de la și mai mulți lideri ai regatului.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Joplin

    North Main Street,1111, 64801, Joplin

    Întrebări