Keystone logo
Oklahoma Baptist University OKBU

Oklahoma Baptist University OKBU

Introducere

Universitatea Baptistă din Oklahoma este o mică universitate creștină de arte liberale din Shawnee, la 30 de minute la est de Oklahoma City.

La OBU veți învăța cum se conectează toate cunoștințele și cum acest cadru poate fi informat printr-o viziune creștină atentă asupra lumii. Veți avea la dispoziție peste 80 de domenii de studiu, posibilitatea de a lucra și studia în străinătate și șansa de a angaja mentori ai facultății.

Toate acestea se întâmplă într-o comunitate creștină de susținere; una dedicată celor mai înalte standarde intelectuale și etice.

Creștere intelectuală, socială și spirituală ... iată ce înseamnă educația OBU.

Cu o sută de ani în urmă, fondatorii noștri ar fi putut imagina doar impactul la nivel mondial pe care l-ar avea Oklahoma Baptist University. Prin harul lui Dumnezeu, OBU este recunoscută ca o instituție remarcabilă de învățământ superior, recunoscută pentru excelența sa de organizații, printre care Forbes.com, The Princeton Review și US News and World Report. Este posibil să fi visat doar că OBU are mai mulți misionari care servesc prin Consiliul internațional al misiunii Convenției Baptiste Sudice decât orice altă universitate din lume. Ar fi putut să-și imagineze frumosul campus care este OBU? Ar fi putut să-și imagineze programele noastre în telecomunicații și mass-media, programele noastre în științele informației informatice?

Cum vor arăta următorii 100 de ani? Nu putem visa la programele și disciplinele care ar putea exista în următorii sute de ani. Nu ne putem imagina tehnologiile care nu există încă, dar care vor fi obișnuite în secolul următor al învățământului superior de pe Bison Hill. Dar asta știm. OBU va fi acolo, conducând calea cu cei mai buni profesori, cei mai mari studenți și cu angajamentul de a-și continua bogata tradiție de excelență academică și integrare a credinței. OBU va fi acolo, educând studenții și continuând povestea OBU.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Shawnee

    West University Street,500, 74804, Shawnee

    Întrebări