Keystone logo
Oklahoma Wesleyan University

Oklahoma Wesleyan University

Introducere

Misiunea Oklahoma Wesleyan University este să trăiască ce înseamnă să fii o universitate centrată pe Hristos, modelând un mod de gândire, un mod de viață și un mod de credință. Este un loc de studiu serios, întrebări oneste și angajament critic, totul în contextul unei comunități de arte liberale care onorează Primatul lui Isus Hristos, Prioritatea Scripturii, Urmărirea Adevărului și Practica Înțelepciunii.

Primatul lui Isus Hristos ca Fiul întrupat al lui Dumnezeu, Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul, care este obiectivul pentru toate învățăturile și Domnul vieții noastre de zi cu zi.

Prioritatea Scripturii ca Cuvânt scris inerent și autoritar al lui Dumnezeu care ne ghidează în toate problemele de credință, învățare și trăire.

Urmărirea adevărului ca realitate obiectivă, realizabilă, bazată pe persoana și exemplul lui Isus Hristos și ancorată în Biblie.

Practica Înțelepciunii ca obiectiv pentru toți membrii comunității universitare, care lucrează pentru a promova vindecarea și integritatea într-o cultură ruptă și o lume rănită.

Locații

  • Bartlesville

    Silver Lake Road,2201, 74006, Bartlesville

    Întrebări