Keystone logo
Oregon State University

Oregon State University

Introducere

În calitate de colegiu fondator al Oregon State University din Oregon State University , de mai bine de 150 de ani ne-am trăit misiunea de acordare a terenurilor în educație, cercetare și sensibilizare. Cu facultăți renumite care lucrează în științe interdisciplinare, partenerăm cu industrii și organizații de top din stat și din întreaga lume pentru a oferi studenților noștri oportunități practice de a face diferența.

Cercetarea pe care o conducem afectează sănătatea resurselor noastre naturale și a ecosistemelor critice, inovează o mai bună înțelegere a sistemelor alimentare și a accesului la alimente, îmbunătățește rezistența și competitivitatea comunităților noastre agricole și promovează ideile antreprenoriale care schimbă modul în care cultivăm și dezvoltăm alimentele să răspundă nevoilor unei populații în creștere și diverse. Vă invităm să aflați mai multe despre misiunea noastră, munca noastră și oamenii noștri - în Oregon și în întreaga lume.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Corvallis

    Corvallis, Statele Unite ale Americii

    Întrebări