Keystone logo
Ouachita Baptist University

Ouachita Baptist University

Ouachita Baptist University

Introducere

Ouachita Baptist University este o comunitate de învățare centrată pe Hristos. Îmbrățișând tradiția artelor liberale, universitatea pregătește indivizii pentru o creștere intelectuală și spirituală continuă, vieți de muncă semnificativă și angajament raționat cu lumea.

Fiind o universitate de artă liberală de frunte, Ouachita și-a câștigat o reputație academică puternică. Combinați toate acestea cu o comunitate strânsă din campus și aveți un cadru în care studenții se dezvoltă din punct de vedere academic, spiritual și personal.

An după an, Ouachita este clasată printre cele mai bune colegii naționale de publicații precum US News & World Report și Forbes. Studenții noștri câștigă, de asemenea, recunoaștere la nivel național și național pentru realizări, de la cercetări științifice și concursuri de afaceri la publicații studențești și spectacole muzicale.

Educația dvs. de arte liberale de la Ouachita nu numai că vă expune la o varietate de domenii și interese, ci vă pregătește și pentru a lansa o carieră semnificativă sau pentru a reuși la școala de licență. Experiențele dvs. în clasă vor fi consolidate cu experiențe cu impact ridicat, cum ar fi laboratoare practice, muncă pe teren și stagii. Facultatea și personalul nostru au ușa deschisă pentru a investi în dvs. profesional, spiritual și personal.

La Ouachita, suntem dedicați iubirii de Dumnezeu și iubirii de a învăța. Acesta este un mediu în care veți fi provocat să explorați cu atenție și să îmbrățișați ceea ce credeți în timp ce vă construiți un accent pe viață pe a-i ajuta pe ceilalți și a face diferența pentru Împărăția lui Dumnezeu.

Locații

  • Arkadelphia

    Ouachita Street,410, 71998, Arkadelphia

    Întrebări