Keystone logo
Paier College of Art Licențiat în Arte Plastice în Design Interior
Paier College of Art

Licențiat în Arte Plastice în Design Interior

Hamden, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul de design interior de la Paier College of Art este conceput pentru a pregăti studenții pentru această viață profesională și pentru a oferi pregătirea necesară printr-o combinație de oportunități de educație și de angajare. Cursurile noastre nu sunt doar practice, ci și ajută studenții să se pregătească pentru examenele de licențiere profesională.

Relația dintre designul interior și arhitectură este puternic accentuată. Sunt introduse principiile structurale de bază și metodele de construcție. Cursurile de studio includ abilități de programare, proiectare și dezvoltare conceptuală și prezentare. Juriile invitate de arhitecți și profesioniști în proiectare critică în mod regulat prezentările studenților. Cursuri precum ID Business, Materiale, Bucătărie și baie și Istoria interioarelor oferă studenților instrumentele și gândirea critică necesare pentru a reuși. O atenție specială este acordată noilor coduri și reglementări „ecologice” și „durabile”.

Instructorii includ arhitecți autorizați, designeri de interior și specialiști în domenii relevante. Programul nostru pregătește studenții pentru ocuparea forței de muncă în domeniile rezidențial, ospitalitate, contract și comercial, transport și retail și asistență medicală, unde oportunitățile de muncă sunt numeroase. Absolvenții includ designeri și arhitecți de interior practicanți, decoratori de interior, designeri de bucătărie, reprezentanți de vânzări și proprietari de afaceri și angajați.

Paier College of Art este recunoscut ca lider în educația de design interior în Connecticut de către întreprinderile naționale din comunitatea ID (de exemplu, mobilier de birou Kimball, Corporate Express, CTKBA), care sponsorizează competiții juriate, în care studenții pot forma relații profesionale de lungă durată. Studenții Paier au, de asemenea, posibilitatea de a se alătura capitolelor campusului NKBA, ASID și IIDA. Pozițiile variază de la nivel de intrare la nivel mediu și de activitate independentă.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare