Keystone logo
Palestine Polytechnic University

Palestine Polytechnic University

Palestine Polytechnic University

Introducere

Bine ați venit în Palestina Universitatea Politehnica (PPU)

Palestina Universitatea Politehnica (UPP) a cunoscut salturi cuantice intr-un scurt timp de trei deceniu în care aceasta a fost dezvoltat de la un colegiu comunitate cu câteva clădiri împrăștiate și programe limitate la un antreprenor plin cu Universitatea din mai multe colegii care oferă absolvent și programe de licență. Programe academice diversificate ale Universității nu au fost doar adaptate să răspundă nevoilor comunității, dar acestea au fost, de asemenea, dezvoltate calitativ pentru a concura în dimensiunile naționale și regionale. Dezvoltare la nivel de servicii de cercetare și comunitare prevăzute, de asemenea, au fost martorii salturi majore în stabilirea de mai multe centre multi-disciplinare de excelență care posedă laboratoare și facilități de certificate de calitate, care sunt capabile de a furniza teste standardizate profesional și consultanță pentru diferite sectoare naționale de dezvoltare .

Am realizat mult, dar pe viitor provocările viitoare ne cere să păstreze în curs de dezvoltare inițiativele noastre antreprenor și soluții inovatoare. Astfel de creativitate, pe de o parte, servește nevoile sectoarele noastre de dezvoltare comunitară "și, pe de altă parte, contribuie la procesul de generare a cunoașterii, care servește dezvoltarea științifică în mare. Pentru a face față provocărilor viitoare, avem nevoie de a dezvolta strategii intermediare care menține competitivitatea noastră, precum și pentru a sprijini conducerea Universității și a competitivității absolvenților săi pe piața națională și internațională de locuri de muncă.

Universitatea și mediile academice sunt în centrul provocărilor viitoare pe care le vom face față și de a dezvolta. Nu există nici o îndoială că acestea sunt provocări semnificative având în vedere complexitatea condițiilor politice și economice instabile. Cu toate acestea, ne-am progresat anterior semnificativ în timpul situații similare, și credem din toată inima că vom fi capabili să țină pasul realizarile noastre bune de munca in echipa am întotdeauna folosit pentru a demara. În același timp, ne așteptăm oamenilor de afaceri palestinieni nobile să fie proactive în sprijinirea programele și activitățile Universității ca acestea sunt concentrate direct pe dezvoltarea capitalului uman noastre naționale și comunitare.

PPU Misiune si plan strategic

VIZIUNE:

Către o știință, tehnologie, inovare și Universitatea Global de anul 2016.

MISIUNEA:

Pentru a absolvi forțe de muncă calificate capabile să facă o schimbare pozitivă și îndeplini nevoile și cerințele comunității în domenii științifice, tehnologice, și de cercetare. Pentru a oferi idei și soluții inovatoare. Pentru a consolida rolul cercetării și dezvoltării științifice în realizarea creșterii naționale durabile și substanțiale. Pentru a atrage calificat și clasat resurse umane. Pentru a reforma mediul universitar și atmosferă.

Obiective principale:

Asigurarea calității în programe academice. Asigurarea calității în chestiuni administrative. Încurajarea cercetării științifice. Comunicarea eficientă cu comunitatea locală. Obținerea autonomiei financiare depline - dependență. Îmbunătățirea atmosferei universitare și a activităților extracurriculare.

Locații

  • Hebron

    Wadi al-haria Hebron, Palestine

Întrebări