Keystone logo
Palestine Polytechnic University Tehnologia informației și programe de calculator inginerie
Palestine Polytechnic University

Tehnologia informației și programe de calculator inginerie

Request duration

Engleză, Avestan

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

CITCE solicită să fie recunoscut pentru capacitatea sa de a absolvi profesioniștii din domeniul tehnologiei informației și ingineri de calculator, care au ca scop de a servi comunitatea palestiniană în domeniul IT. În funcție de facultate și de personal calificat, colegiul urmărește să fie unul dintre punctele naționale de cercetare și de muncă în folosul comunității.

Inginerie calculator

Programul se concentrează pe aspectele tehnice ale hardware, sisteme integrate și software de proiectare. Programul conține cursuri în diferite domenii, cum ar fi: proiectarea sistemului informatic (sisteme digitale, organizare calculatoare și arhitectură, precum și sisteme embedded), rețele de calculatoare (rețele cu fir și fără fir și internet), precum si design de software și aplicații (limbaje de programare, inginerie software, etc). În principal de studiu, elevii efectuează un proiect de absolvire în cazul în care acestea sunt de așteptat să proiecteze și să implementeze un sistem care rezolvă o problemă predefinită.

Programul pregătește absolvenți pentru o carieră de succes în inginerie. Elevii vor avea o înțelegere aprofundată în principiile și practicile sistemelor informatice de software și hardware puncte de vedere. De asemenea, absolvenți din acest program va fi gata să continue studiile superioare în Msc. și doctorat. programe.

Informatica

Departamentul de informatică se concentrează pe construirea unui pod între teoria și aplicarea informaticii. Așa că, am construit relații puternice și programe de cooperare care ne conectează cu industria locală pentru a ajunge la obiectivul nostru. O parte din obiectivele noastre este de a pregăti și de a pregăti studenții noștri cu practicile moderne de programare și tehnologii pentru a concura pe piața locală și regională. Acesta este motivul pentru studenții noștri sunt printre cei mai de succes profesioniști din Palestina. Mai mult decât atât, mulți dintre studenții noștri sunt bine cunoscute în cercetarea academică și industria în Palestina și în întreaga lume.

tehnologia informației

tehnologia informației joacă un rol în aproape fiecare sector industrial din întreaga lume. Tehnologia oferă informații importante studii în toate aspectele legate de IT, concentrându-se pe planificarea și gestionarea tehnologiei ciclurile de viață, dezvoltarea de aplicații, sisteme, resurse web multimedia, instalare și administrare a rețelelor și a securității informațiilor. locuri de muncă în domeniul tehnologiei informației au multe avantaje speciale, cum ar fi salarii mari, siguranța locului de muncă și flexibilitatea de a lucra practic oriunde.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare