Keystone logo
© TESS
Paris College of Art

Paris College of Art

Paris College of Art

Introducere

Paris College of Art este un forum dinamic pentru schimbul de idei, metode și experiență profesională. Studenții și profesorii noștri combină curiozitatea, experimentarea și entuziasmul în urmărirea învățării.

La Paris College of Art , credem că găsirea unei soluții de design, crearea unei opere de artă și facilitarea producției unei echipe creative sunt procese intelectuale de o valoare incontestabilă. Dezvoltarea conștientizării critice prin cercetare și discuții practice este esențială pentru maturizarea profesională și creșterea individuală. Practica artistică necesită un nivel ridicat de angajament personal și disciplină și ne așteptăm ca studenții noștri să participe activ la clasă, astfel încât să poată explora puncte de vedere diferite și să angajeze resursele noastre creative.

Paris College of Art își are rădăcinile într-un oraș al producției primare de artă și design. Experimentarea unicității metropolei pariziene oferă o sursă bogată de inspirație vizuală. Împărtășirea acestei experiențe cu persoane din peste 40 de țări diferite oferă studenților noștri o perspectivă unică asupra varietății de expresii existente în întreaga lume.

Paris College of Art se angajează să respecte principiul egalității de șanse în educație și angajare și interzice discriminarea și hărțuirea oricărui student, solicitant, angajat sau membru al comunității din cauza rasei; culoare; origine națională sau etnică; vârstă; religie; handicap; orientarea sexuală; gen; identitatea și expresia de gen; genetica; statut de veteran; și orice altă caracteristică protejată de legea aplicabilă. Ne așteptăm ca toți angajații PCA, studenții și membrii comunității să se alăture și să susțină acest angajament.

Moștenirea Paris College of Art din Paris și a absolvenților săi de succes este ceva de care să fim mândri și la care să contribui în anii următori.

Misiune

Paris College of Art , un nou nume pentru un colegiu cu peste 30 de ani de experiență, promovează maturizarea artistică și intelectuală a studenților promițători în artiști excepționali, istorici de artă, fotografi, designeri și manageri de design.

Întemeiat în peisajul parizian, informat de lumea artei și designului european, alimentat de o facultate de lideri din industriile creative din întreaga lume și alimentat de studenți din peste 50 de țări, Paris College of Art este un colegiu cu adevărat internațional.

Paris College of Art fost înființat ca o instituție independentă care acordă diplome cu misiunea de a:

  • Oferiți cel mai înalt standard internațional de educație în domeniul artei și al designului, predat în cadrul unei paradigme pedagogice americane, în timp ce sunteți influențați, informați și inspirând mediul nostru francez/european;
  • Deschideți oportunități educaționale franceze în lume și educație internațională francezilor.

Viziunea pentru 2023

Paris College of Art deservește un corp studențesc multinațional care îmbogățește experiența educațională prin aducerea valorilor și experiențelor tradițiilor lor respective în studio/sala de clasă și asigură că fiecare absolvent se va înțelege pe sine într-un context global și va fi pregătit pentru profesioniștii contemporani. piata in arta si design.

Alăturați-vă casei deschise virtuale a PCA pe 18 noiembrie 2023

Veți întâlni câțiva dintre oamenii care alcătuiesc comunitatea PCA. Președinții noștri de departamente, personalul și studenții actuali vor fi disponibili pentru a vă completa tot ceea ce face din PCA un loc minunat pentru a studia. Înscrie-te aici

Locații

  • Paris

    15 rue Fénelon , 75010, Paris

Întrebări