Keystone logo
Paris College of Art Bachelor of Fine Arts in Interior Design
Paris College of Art

Bachelor of Fine Arts in Interior Design

Paris, Franţa

5 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 28.800 / per year *

În campus

* financial assistance, based on merit and need, is available for up to 50% of tuition fee

Introducere

- with an Emphasis on Retail & Commercial Spaces

„Designul interior este arta de a defini spațiile care ne înconjoară, din interior spre exterior. Fie în spații intim de mici dimensiuni, fie în scheme mult mai mari, în spații rezidențiale, comerciale sau de lucru, designerul de interior trebuie să demonstreze capacitatea de adaptare și dezvoltare. , mult dincolo de simpla decorare, propuneri de design subtile atât sensibile la context, cât și receptive la constrângeri complexe și cerințe specifice.”

— Alix de Mercey, Chair of Interior Design

Licența în Arte Plastice în Design Interior încurajează o abordare de design amănunțită, dar versatilă, urmând metodologii sistematice și coordonate. Cu accent pe spațiile comerciale și de vânzare cu amănuntul, programul este destinat studenților care doresc să devină designeri de interior profesioniști specializați în spații comerciale, comerciale, expoziționale și de evenimente. Interdisciplinare ca natură și structură, studioul și sala de clasă servesc ca spații complementare pentru gândirea de design și exprimarea creativă, precum și dezvoltarea abilităților tehnice și profesionale.

The course builds up towards a final individual project which is presented before a panel of critics, followed by a 6-month mandatory internship and thesis. The significant studio practice and the plurality of choices offered by this program prepare graduates for immediate insertion into the interior design field in Paris and internationally, or for entry into specialized Master's degree programs.

Set within the unique context of Paris, with its rich historical and cultural heritage, prestigious and innovative interior design concepts, and renowned leading figures in the field, the school is an ideal setting to pursue the development of a clear and personal creative direction within this discipline.

What are the advantages of studying in Paris?

Paris, la fel ca New York, Milano și Londra, este fără îndoială o capitală care joacă un rol cheie în lumea designului interior, așa cum sugerează numeroșii lideri din industrie care își au sediul aici. În plus, și spre deosebire de New York, oferă o istorie bogată a artelor decorative și a designului interior, iar studenții vor avea acces la arhive precum Chateau de Versailles, Muzeul de Arte Decorative sau Mobilier National, o colecție unică și centru al creației contemporane datând din secolul al XVII-lea. În plus, dimensiunea internațională atât a orașului, cât și Paris College of Art oferă o platformă unică pentru studenții care ar aspira să experimenteze un stagiu sau să lucreze în străinătate.

Curriculum

Alăturați-vă casei deschise virtuale a PCA pe 18 noiembrie 2023

Despre Școală

Întrebări