Keystone logo
Park University Bachelor of Arts în arta
Park University

Bachelor of Arts în arta

Request duration

Request teaching languages

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Elevii din arta programul de licență în Parkville, Missouri primi o introducere generală la locul de muncă studio într-o varietate de mass-media: pictură, desen, fotografie și ceramică sau fibre. Elevii de completare de grade de artă plastică la Artă și Design școala noastră în apropierea Kansas City lucreze frecvent spre K-12 certificare educației artistice în concert cu specializări de studio, înființat propriile studiouri și pentru a începe în mod activ producătoare de munca lor de artă în timp ce găsirea locurilor de muncă în domenii conexe.

În contextul puternică tradiție de arte liberale Park University, Artă și Design elevii primesc o fundație solidă în discipline de studio și în istoria artei. Stagii permite studenților de nivel superior posibilitatea de a explora o carieră în multe domenii de artă și design.

Studioul nostru spațios principal, întregul etaj al Alumni Hall, are vedere Parkville, Missouri River, orizontul Kansas City și pitoresc campusul acasă Parkville, și oferă subiecte de peisaj pe tot parcursul anului. Nostru Sixth Street Studio este o clădire de sine statatoare care găzduiește studio de ceramică și fibră. Două complexe de studio separate în subteran casă Mabee Learning Center Park Universitatea Graphic Design Studio (cu state-of-the-art stații de lucru Macintosh, camere digitale, scanere, imprimante și programe extinse) și de proiectare studiourile de interior (cu laborator de AutoCAD, cameră de redactare și materiale de laborator de resurse). Galeria Campanella, situat în McAfee Memorial Library, oferă un ciclu pe tot parcursul anului de exponate în toate mass-media de către artiști profesioniști, în plus față de furnizarea de seniori a absolvit cu un spațiu expozițional de calitate profesională pentru exponatele lor seniori.

Accesul la expozițiile și programele Muzeul Nelson-Atkins de Arta din Kansas City și Muzeul Spencer în apropiere Lawrence, și numeroase galerii comerciale și educaționale în Greater Kansas City, în special în Kansas City Crossroads dinamice Arts District adăuga profunzime și varietate la sala de clasă și experiența studio.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Bachelor of Arts in Visual Communication Arts
  • Lugano, Elveţia
 • Bachelor of Fine Arts in Film Art
  • Paris, Franţa
  • Boston, Statele Unite ale Americii
  • + 1 Mai mult
 • Licențiat în ilustrație
  • Berlin, Germania
  • Hamburg, Germania