Keystone logo
© BIMM University
Point Blank Electronic Music School

Point Blank Electronic Music School

Point Blank Electronic Music School

Introducere

Blank Punct Scoala de muzica electronica

Prezentare generală a Înființată în Londra, în '94 și am votat din lume "Cel mai bun Music Production & DJ School" de către cititorii DJ Mag, Blank învață punct procesul creativ de a face muzică la cel mai înalt nivel. Cu ajutorul instructorilor de experți, state-of-the-art facilități și acreditare recunoscute pe plan internațional, mulți absolvenți de succes au trecut prin ușile lor, inclusiv Claude VonStroke, Goldie, Nicole Moudaber, Leona Lewis, AlunaGeorge, Patrick topping, Gemma Cairney, Monki, Felix Jaehn - lista poate continua ...

Școala are sediul la Londra și Los Angeles, și oferă, de asemenea, cursuri on-line inovatoare. Campusul din Londra Shoreditch oferă cursuri de muzică de producție, inginerie de sunet, muzica de afaceri, canto, productie de radio si cursuri de DJ - toate predate de către profesioniști cu înaltă experiență din fiecare domeniu al industriei muzicale, inclusiv producătorii de muzică activă și compozitori Grammy-premiate.

Instructorii sunt toți experții din industria muzicală și au lucrat cu artisti ca Pharrell Williams, Atac masiv, Bob Marley și Depeche Mode. Studenții învață în studiourile de stat-of-the-art care au acces nelimitat la. Aceasta include 48 de canale SSL Dualitate Delta și birouri AUDIENT, cele mai noi echipamente de la Native Instruments si Pioneer si multe altele.

Blank punct oferă el și ieri cursuri. BA (Hons) în Muzică Producție și inginerie de sunet este disponibil pentru a studia în Londra, în timp ce CertHE și cursurile DipHE sunt efectuate on-line prin intermediul învățământ la distanță, toate acreditate de Universitatea Middlesex.

Școala dispune de studenți din întreaga lume, studiind cu ei, inclusiv Statele Unite ale Americii, India, Franța, Spania, Brazilia, Africa și Australia. Cursurile online, de asemenea, înseamnă că studenții pot dobândi o calificare recunoscută în timp ce studia de oriunde în lume.

 1. Perspectivele de locuri de muncă Punctul Blank face utilizarea deplină a legăturilor sale excelente cu industria muzicală. Prin intermediul studenților conexiuni școlii obține acces la stagii și locuri de muncă la organizații de renume internațional, inclusiv Defected, Universal, BBC, Clătire, NTS, Mute si multe altele. În cadrul cursurilor de radio Punctul Blank este comun pentru 100% dintr-o clasă pentru a găsi locuri de muncă în industrie. Elevii au plecat să găsească locuri de muncă la BBC, Kiss, clătesc și începe chiar propriile lor stații, cum ar fi radar radio. Eticheta record in-house este distribuit de iTunes, Spotify, YouTube, Beatport și mai mult, cu elevii capabili să-și prezinte piesele lor de eliberare, dacă doresc. Elevii pot găsi, de asemenea munca lor promovat pe canalul YouTube al școlii și rețelele sociale la peste 1,5 milioane de fani. Președintele Universal Records spune, "Universal sprijină ceea ce punctul Blank este de a face și este fericit să ofere rute de progres pentru studenții care dau dovadă de talent și determinare".
 2. Curs și Lectori Punct Parteneri Blank cu Middlesex University pentru a valida cursul lor de masterat în Londra, precum și calificările de învățământ superior care sunt livrate on-line. Programele punct Blank sunt acordate și calitatea asigurată de Universitatea Middlesex. Toți elevii care studiază cursul de masterat în Londra, au acces la starea studiourilor de artă pe care le au acces nelimitat la. Aceasta include SSL Dualitatii Delta, AUDIENT 48 de canale, TLAudio si Oram birouri de amestecare si multe altele. Online Cert / DipHe este echivalent cu unul sau doi ani de un grad onoruri. Elevii au o șansă de a câștiga experiență practică în industria muzicală în timp ce câștigă o calificare recunoscută. Creditele obținute din finalizarea cu succes a cursurilor sunt recunoscute de către instituțiile de învățământ superior din întreaga lume - care să permită studenților să progreseze spre ultimul an de un grad onoruri. Elevii se pot lua, de asemenea beneficia de instructori de experți, facilități deosebite și practice mâini Punctul Blank pe stilul de predare, fără a lua calea academică. Veti realiza în continuare în Point casa Diploma Blank după finalizarea cu succes a cursului.
 3. Uni Facilități Blank este Punctul singura școală din Marea Britanie, cu 48 de canale consola SSL Dualitatății Delta SuperAnalogue ™. Facilități de oaspeți dispun de 12 studiouri profesionale în cazul în care vă studiază, precum și 5 studiouri suplimentare de practica, cu o varietate de aparate de înregistrare pe care elevii sunt în măsură să rezervați în afara orelor de studiu pentru a lucra la muzica lor. O zonă centrală hub, de asemenea, se asigură că studenții pot rețea cu cei din afara propriilor lor clase imediate, permițând producția de muzică, radio și elevii de canto pot colabora la fața locului pentru a beneficia reciproc. DJ Studio este sponsorizat de Pioneer DJ cu cele mai noi echipamente, inclusiv CDJ2000nxs, DJM2000nxs, controlere DDJ-SX, platane PLX-1000 și multe altele. Trăiesc elevii inginerie de sunet a obține experiență practică de lucru pe cinci spectacole live, la o varietate de locuri din Londra precum și acumularea de experiență practică la O2 Academy Islington lui. Puteți lua un tur foto aici (adăuga legătură într-tur fotografie) 4. City Life Bazat în Hoxton, Blank este punctul în centrul de șold East London. Există mai multe înregistrări de modă și magazine independente, plus cluburi, baruri, cafenele și o scenă înfloritoare muzică live. Cea mai apropiată stație de overground este Hoxton în timp ce Old Street se află la 10 minute de mers cu legături excelente de transport.
 4. Suport elev Blank punct au un membru desemnat al personalului pentru a ajuta studenții de sprijin în găsirea unei locuințe, oferind documente și conectarea studenților înainte de un curs.
 5. Cerințe de intrare Cursul de Master necesită, de obicei, 160 de puncte UCAS sau experiență echivalentă.

Music Production & Sound Engineering live Diploma necesita 4 gcse trece la un minim de grad C (muzică și limba engleză preferată).

Pentru Diploma de Radio, cerințele minime normale de intrare sunt 1 "A" Level și matematică și limbă engleză GSCEs la clasa "C" sau mai sus.

Locații

 • London

  London, Regatul Unit

 • Los Angeles

  Los Angeles, Statele Unite ale Americii

  Întrebări