Keystone logo
Pennsylvania Academy of the Fine Arts

Pennsylvania Academy of the Fine Arts

Pennsylvania Academy of the Fine Arts

Introducere

Cu peste 200 de ani de experiență în formarea artiștilor, Pennsylvania Academy of the Fine Arts din Pennsylvania Academy of the Fine Arts susține dezvoltarea artistică a studenților noștri prin programe de licență în învățământul de arte plastice de licență și absolvent.

Școala de Arte Frumoase oferă o educație profesională de talie mondială, care se concentrează exclusiv pe succesul artistului artistic emergent. Prioritatea noastră este calitatea, comprehensivitatea și relevanța unei educații pentru arte plastice pentru a dezvolta și urmări o viziune artistică oriunde ar putea conduce.

PAFA îi educă pe artiști din întreaga lume să fie creatori inovatori și gânditori critici, cu o înțelegere profundă a tradițiilor și capacitatea de a contesta convențiile. Aflați mai multe despre procesul de admitere, participați la o zi deschisă sau programați o vizită în campus.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Philadelphia

    North Broad Street,118-128, 19102, Philadelphia

    Întrebări