Keystone logo
Pennsylvania Academy of the Fine Arts Licențiat în Arte Plastice în Sculptură
Pennsylvania Academy of the Fine Arts

Licențiat în Arte Plastice în Sculptură

Philadelphia, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul de sculptură de la PAFA îmbrățișează abordări contemporane și clasice într-o gamă largă de artă - de la sculptura figurativă tradițională la video și arta de instalare.

Studenții primesc instruire practică de la talentata facultate de sculptură a PAFA cu privire la instrumente, materiale și tehnici de compoziție și fabricație sculpturală, modelare și sculptură a figurilor, turnare în bronz, sculptură în lemn, sudare, turnare în ipsos, turnătorie și sculptură specifică site-ului.

Elevii învață anatomia, sculptează figura din modelul de viață și își aruncă sculptura în turnătoria de bronz. Cursurile avansate oferă îndrumări privind obținerea de comisioane și crearea de sculpturi publice.

Studenții la sculptură primesc studiouri private, având în același timp acces la studiouri comune comune și la magazine și instrumente excelente de sculptură. Expoziția anuală a studenților este o șansă de a expune sculpturi de calitate profesională și lucrări specifice site-ului.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • BA în Studio Art
    • Bethlehem, Statele Unite ale Americii
  • Licențiat în arte plastice în sculptură, imprimare 3d și instalare
    • Cincinnati, Statele Unite ale Americii
  • BA (Hons) Jewellery Design
    • London, Regatul Unit