Keystone logo
Peru State College

Peru State College

Peru State College

Introducere

Istoricul Peru stat

Peru stat "Campus unei Thousand Oaks," un membru al Nebraska Statewide Arboretum, este amplasat pe dealurile din sud-est istorice Nebraska pe râul Missouri. Colegiul ofera un mix de programe online și tradiționale inovatoare clasă universitare și postuniversitare, inclusiv grade absolvent on-line în educație și management organizațional. Primul colegiu Nebraska, a stabilit în 1867 ca o școală de formare a cadrelor didactice, cu o singură clădire și 60 de studenți, a transformat pe parcursul secolului trecut și jumătate într-o instituție de stat-of-the-art care oferă diverse programe, cu multiple fațete educaționale la aproximativ 2400 de studenți. Statul Peru a fost mult timp un izvor de conducere, o resursă de neprețuit pentru comunități și întreprinderi, precum și o sursă de absolvenți de realizat cunoscute pentru excelenta lor pregătire și competență profesională. Colegiul a beneficiat de un sprijin considerabil din partea statului Nebraska, cu mai mult de 50 de milioane $ de proiecte de renovare campus finanțate în ultimul deceniu. In timp ce noi servi studenți din întreaga lume, Peru statul își păstrează un angajament special pentru a servi locuitorii și nevoile comunității Nebraska sud-est, prin educație, cercetare și programe de servicii publice.

Misiune

În educarea individului în beneficiul societății, Peru Statul cultivă capacitatea și înclinația pentru învățarea pe tot parcursul vieții, prin promovarea anchetă independentă și promovarea valorii cunoașterii și a descoperirii. Prin intermediul programelor universitare și postuniversitare inovatoare, primul colegiu Nebraska continuă angajamentul de a aduce o contribuție vitală pentru viitorul regiunii și a statului. Viziunea Peru de stat va fi un colegiu de alegere promovarea excelenței și rezultatelor studenților prin implicarea într-o cultură care promovează anchetă, descoperire și inovare.

Valorile

angajament educațional este o abordare activă a predării și învățării, care ia în considerare diversitatea studenților și creează o cultură de proprietate, incluziune și de conducere. Împuternicește toți studenții și angajații să se conecteze personal cu experiența educațională, alții și societate prin crearea unor oportunități de implicare directă în procesul de învățare. educatori și elevi implicați caută să înțeleagă și să respecte mai multe perspective în căutarea de soluții la problemele prin anchetă și de cercetare. Acest proces facilitează descoperirea unor noi idei și practici mai bune. Aceste descoperiri, împreună cu reflecție continuă și un angajament de serviciu, a promova o cultură a inovării care rezultă în schimbare progresivă care este benefică pentru societate.

goluri

Peru Statul caută să insufle în studenții noștri:

 • abilități de comunicare eficiente;
 • utilizarea calculatorului și a informațiilor;
 • gândirea critică independentă și a capacității intelectuale de schimbare;
 • pregătire să-și asume roluri de conducere sociale și civice;
 • capacitatea de a urmări punct de vedere intelectual, etic, estetic și fizic viața plină de satisfacții.

Membru și acreditare

Peru Statul este acreditat de către Comisia învățămînt superior. Colegiul a fost acreditat de către organizația din 1915. În 2012, Peru, statul a primit acreditare continuă pentru următorii 10 ani de învățămînt superior Comisiei. Colegiul a primit cel mai bun rezultat posibil de evaluare, fără a urmări vizitele sau alte rapoarte necesare, plasând-o într-un grup de elita instituțiilor din regiune. Peru Statul a continua acreditarea de către Consiliul Național pentru Acreditare a cadrelor didactice. membru cu drepturi depline este menținută în cadrul Asociației Americane de Colegii pentru formarea profesorilor și Consiliul American pentru Educație. Colegiul este, de asemenea, un membru al Consiliului charter Nebraska, pe formarea profesorilor. Peru Statul este o instituție membră a Sistemului College Nebraska State.

Studenții internaționali:

Trebuie să îndeplinească cerințele de limba engleză

Furnizeze dovezi de competență în limba engleză. Trebuie să furnizați dovezi de competență în limba engleză într-una din următoarele moduri: a. Test de Limba engleză ca limbă străină (TOEFL), 550, cu nici o secțiune scor mai mic de 56 (pe suport de hârtie), 79/80 (bazate pe Internet), 213, cu nici o secțiune scor mai mic de 22 (pe bază de calculator) b. English3 - scor minim de 72 ° C. Sistemul international English Language Test (IELTS) scor minim de 6,5 d. SAT SAT minim: Reading 440, Engleza

Admitere

Locații

 • Peru

  Peru State College 600 Hoyt St, NE 68421, Peru

 • USA Online

  USA Online, Statele Unite ale Americii

  Întrebări