Keystone logo
Pfeiffer University

Pfeiffer University

Pfeiffer University

Introducere

O universitate privată de arte liberale afiliată Bisericii Metodiste Unite, misiunea lui Pfeiffer este de a pregăti liderii slujitori pentru învățarea pe tot parcursul vieții. Rețeaua sa regională de campusuri include un campus tradițional de licență în Misenheimer, Carolina de Nord, la aproximativ 40 de mile nord-est de Charlotte, un campus Charlotte și un campus Raleigh-Durham.

Pfeiffer este o universitate regională angajată la nivel global, distinctivă pentru experiențele sale de transformare de licență și conducerea sa în programe profesionale și postuniversitare care să satisfacă nevoile demonstrate. Investit în istoria sa ca universitate metodistă unită și propulsat de o facultate inovatoare, Pfeiffer își pregătește studenții pentru o viață de realizări, bursă, spiritualitate și serviciu.

Pfeiffer University este acreditată de către Asociația de Colegii și Școli din Sud Comisia pentru colegii pentru a acorda bacalaureat și masterat. Contactați Comisia Asociației Colegiilor și Școlilor din Sud la 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 sau sunați la 404-679-4500 pentru întrebări despre acreditarea Pfeiffer University .

Locații

  • Charlotte

    Mockingbird Lane,1515, 28209, Charlotte

    Întrebări