Keystone logo
Philander Smith College

Philander Smith College

Philander Smith College

Introducere

Fondat în 1877, Philander Smith College este rezultatul primei încercări la vest de râul Mississippi de a pune educația la dispoziția liberilor (foști sclavi afro-americani). Precursorul colegiului a fost Seminarul Walden, numit în cinstea doctorului JM Walden, unul dintre inițiatori și primul secretar corespunzător al Societății de Ajutor Freedmen.

Philander Smith College este o instituție pentru egalitate de șanse / acțiune afirmativă. În conformitate cu Legea privind învățământul superior din 1965 și alte legi privind drepturile civile, Colegiul oferă șanse egale pentru admitere și angajare. În plus, toate programele și activitățile Colegiului sunt furnizate, indiferent de rasă, culoare, sex, origine națională, religie, vârstă, colocviu sexual, dizabilități fizice sau veteran din era Vietnamului sau statut de veteran cu handicap special.

Întrebări sau preocupări cu privire la acțiunea afirmativă pot fi adresate directorului executiv al biroului de resurse umane, Philander Smith College , 900 W. Daisy Bates Drive, Little Rock, Arkansas, 72202, (501) 375-9845. Facultatea și studenții sunt responsabili să rămână informați cu privire la conținutul catalogului Philander Smith College , cu privire la reglementări, politici, cerințe și alte comunicări oficiale emise de colegiu care afectează angajații și statutul studenților. Colegiul își rezervă dreptul de a modifica, fără notificare prealabilă, taxele, cursurile sau regulamentele date în acest catalog.

Locații

  • Little Rock

    West Daisy L Gatson Bates Drive,900, 72202, Little Rock

    Întrebări