Keystone logo
Pierpont Community & Technical College

Pierpont Community & Technical College

Pierpont Community & Technical College

Introducere

Căutați mai multe oportunități în viață? Vrei o carieră care te pasionează? Aveți nevoie de o educație accesibilă și de calitate?

Acesta este ceea ce este Pierpont Community & Technical College. Vrem să vă ajutăm să începeți un nou drum al vieții. Fie că abia absolviți liceul, căutați oportunități de muncă mai bune sau căutați să începeți o nouă carieră, Pierpont vă poate ajuta.

Avem sediul central în Fairmont, WV, deservind o regiune de 13 județe cu campusuri suplimentare în județele Monongalia, Marion, Harrison, Lewis și Braxton. Campusul nostru principal este împărtășit cu Fairmont State University, care ne permite să oferim studenților noștri facilitățile unei universități mai mari, oferind în același timp atenția personală cu care ne mândrim. Nu vei fi doar o altă față din mulțimea de aici.

Oferim mai mult de 40 de programe de diplomă Asociate of Arts, Associate of Applied Science și Certificate of Applied Science. De la arte culinare până la aeronautică, avem ceva pentru toată lumea. Suntem specializați în pregătirea studenților noștri pentru cariere practice, practice, în doi ani sau mai puțin. Departamentul nostru de educație continuă oferă, de asemenea, o varietate de cursuri pentru a vă ajuta să vă extindeți abilitățile, să vă dezvoltați noi abilități și să avansați în carieră.

Locații

  • Fairmont

    Locust Avenue,1201, 26554, Fairmont

    Întrebări