Keystone logo
Pima Community College

Pima Community College

Pima Community College

Introducere

Pima Community College este un colegiu de doi ani, care deservesc mai mare Zona metropolitană Tucson la șase locații în întreaga Pima County. Fondată în 1966, cursurile de credit Pima a acorda certificate și grade asociat într-o varietate de domenii. PCC prevede, de asemenea, dezvoltarea forței de muncă, programe de formare de carieră, educația continuă și educația adulților.

Pima se angajează să ofere educație convenabil, la prețuri accesibile și accesibile de înaltă calitate, cu puterea de a transforma viețile studenților noștri, și de a îmbunătăți comunitatea noastră. Istoric & Misiune Misiunea Pima Community College este de a fi o institutie de admitere deschise care oferă oportunități accesibile, comprehensive educaționale care să sprijine succesul elevilor și a satisface nevoile diverse ale studenților și comunității sale. Această misiune, împreună cu viziunea și valorile noastre, oferă cadrul pentru activitățile Colegiului.

Istoria Pima arată un angajament ferm de a face o diferență în comunitatea noastră.

Acreditare Pima este pe deplin acreditat de către învățămînt superior Comisiei (HLC). Mai multe tipuri de programe specializate au fost acreditate sau certificate de către agenții de autoritate.

Studenții internaționali - călătorii de succes încep aici Bine ai venit International Students! Descoperiti numeroasele beneficii ale începutul carierei de învățământ la Pima Community College.

Aveți posibilitatea să salvați pe costurile de școlarizare prin începerea învățământului superior la dvs. de Pima Community College. universități de patru ani sunt mai scumpe decât colegii comunitate. 2 + 2 oportunități. Obține două grade în loc de una! Finaliza primii doi ani de învățământ superior la Pima Community College și să obțină o diplomă de. Apoi finaliza gradul dumneavoastră de bacalaureat la o universitate. Acordurile de transfer de Pima a face ușor de a transfera către instituțiile noastre partenere, inclusiv la Universitatea din Arizona, pentru a finaliza gradul dumneavoastră. Obține o educație de calitate, cu facultate de înaltă calificare și se bucură de o instruire personalizată într-un cadru clasă mică. Experimentați diferitele sisteme de învățământ din Statele Unite ale Americii. Lansați educația în Pima Community College și transfer la universitatea noastră locală sau o altă universitate din Statele Unite ale Americii. Obține un avantaj competitiv. Programul nostru se inscrie in onoruri.

Suntem aici pentru a vă sprijini! Condiții de viață și de învățare într-o altă țară este interesant, dar poate face sa te simti nesigur. Ne-am angajat pentru a face șederea cald și bun venit. De aceea, Biroul Internațional Student Services Pima Community College vă ajută prin cerințele de viză de student și vă ghidează printr-o experiență academică de succes. Face parte din angajamentul nostru de a ajuta fiecare student reuși.

Imigrare consiliere: drepturi și responsabilități înțelegere, care se aplică pentru instruirea practică opțională. Academice consiliere: selectarea cursurilor de program, revizuirea progresului spre transfer de universitate, alegerea engleză-as-a-doua-limbă cursuri. Ajustarea cultural: petrecerea timpului cu alți studenți internaționali, înțelegerea obiceiurile americane, învățând cum să trăiască în Tucson.

Locații

 • Tucson

  Community Campus, 401 North Ave., 85709, Tucson

  • Tucson

   Northwest Campus, 7600 North Shannon Road, 85709, Tucson

   • Tucson

    Desert Vista Campus, 5901 South Calle Santa Cruz, 85709, Tucson

    • Tucson

     West Campus, 2202 West Anklam Rd, 85709, Tucson

     • Tucson

      Downtown Campus, 1255 North Stone Ave., 85709, Tucson

      • Tucson

       Davis-Monthan Air Force Base Education Center, 5355 E. Granite St., Building 2441, Suite 100, 85707-3011, Tucson

       • Tucson

        East Campus, 8181 East Irvington Rd, 85709, Tucson

        Întrebări