Keystone logo
Plymouth State University

Plymouth State University

Plymouth State University

Introducere

Universitatea de Stat din Plymouth este o universitate regională cuprinzătoare care oferă un mediu bogat de învățare, centrat pe student, cu o înscriere de aproximativ 4.300 de licență și de aproximativ 3.000 de studenti absolventi. campus 170 de acri oferă un aspect clasic New England, combinate cu facilități de până la zi, inclusiv Biblioteca Lamson și Commons de învățare; Centrul de Stiinta Boyd; Langdon Woods, un certificat LEED, sala de ședere conștientă de mediu; și cel mai nou plus PSU, un centru de bun venit si Ice Arena.

Fondată în 1871 ca o școală de formare a cadrelor didactice, Universitatea de Stat din Plymouth face parte din Sistemul Universitatea din New Hampshire si acreditat de New England Asociația de școli și universități.

Situat în centrul New Hampshire, la poarta de acces spre White Mountains și regiunea Lacurile din oraș ciudat Plymouth, UPE este la cateva minute de stațiunile de schi, lacuri și parcuri și numai două ore de la Boston.

PSU Fapte

istorie

Fondată în 1871 ca o școală de formare a cadrelor didactice O parte din Sistemul Universitatea din New Hampshire programe postuniversitare a început în 1948

Profilul de student

4,105 studenti 2.088 de studenți de sex masculin 2.017 studenți de sex feminin 1.346 de studenți Primul an de 20 Vârsta medie a studenților 2130 studenți absolvent

facultatea de profil

193 profesori și instructori 84% dețin un doctorat sau gradul terminale în domeniul lor 16: 1 elev-facultate raportul (include S & GR)

Taxele de studiu de licență (2014 - 2015)

In-stat: $-ului 10700 Out-of-stat: $ 18.780

Campus Profil

Acreditat de către Asociația New England de școli și universități 52 specializări universitare și 60+ minori de licență gradul de programe de certificare și mai mult de 75 de absolvent în arte, științe, de afaceri și educație. Programele de studii includ Master of Arts, Master of Arts în predare, Master of Business Administration, Master of Education, Master of Science, Certificat de Studii Avansate Absolvent, și Doctor în Educație 21 Mărimea medie clasă de licență 345,000+ volume în biblioteca noastră 80+ cluburi și organizații studențești NCAA Divizia III - 24 de echipe sportive Culori școlare: verde și alb Mascota școală: Panthers 170 de acri și 47 de clădiri

istorie

Plymouth Universitatea de Stat a evoluat de la Holmes Plymouth Academy, care datează din 1808 ca instituție de pionier pentru formarea profesorilor. Încă din 1836, reverendul Charles Brooks a ținut prelegeri în fața legislativului din New Hampshire și pe tot parcursul statului pe tema școlilor normale. Un "act pentru crearea și gestionarea unei școli normale de stat pentru o mai bună formare a cadrelor didactice", a fost adoptată în 1870.

Consiliul de Administratie situat statul School New Hampshire Normal Plymouth în 1871; orașul Plymouth a oferit Plymouth Academia Holmes și alte tipuri de sprijin pentru noua școală. În 1874, cel puțin 20 de ani înainte ca sistemul a fost încercat în orice altă școală normală din țară, școlile de grad și ridicat de Plymouth au fost organizate ca școlile de formare sub supravegherea școlii normale. O clădire nouă școală (Rounds Hall) și un nou dormitor comun au fost construite în 1890.

In 1911, dr Ernest L. Silver, cu experienta ca chestorul de școli și ca principal al Academiei Pinkerton, a început o administrare de 35 de ani, a școlii, care a văzut școala să crească până la maturitate, atât profesional cât și fizic. poet laureat Robert Frost, care a predat în Runde Hall și a trăit în campus din 1911, prin 1912, a scris Dr. De argint cu ocazia celei de-a 75-a aniversări a instituției și anul de Dr. 35th președinției de argint din 1946: "Noi datorez domnului argint o datorie de recunoștință pentru modul în care este mare și liberal a încurajat individualități noștri, atât ca profesori și studenți sub el. M-am dus la Plymouth împreună cu el, când a început președinția sa și l-am ținut un interes prietenos în întreaga 35 de ani ai administrației sale neobișnuit de lungă. Încălzește inima cu reasigurare să privească la ceva care persistă atât de mult succes în această lume de bucăți sparte. "In 1927, Consiliul American al cadrelor didactice Colegii evaluate Plymouth Școala Normală și a evaluat gradul A profesori de colegiu-un rating care a avut loc de atunci. În 1939, legislativul de stat New Hampshire recunoscut oficial statura crescută a instituției prin schimbarea desemnării sale la Plymouth Profesorii Colegiului și, în 1963, la Plymouth State College din Sistemul Universitatea din New Hampshire. În 1948, Colegiul a oferit primele sale absolvent de grade. În 2003, legiuitorul statului a schimbat numele instituției la Plymouth Universitatea de Stat în semn de recunoaștere a gamei și profunzimea programării sale.

Astăzi, Universitatea de Stat din Plymouth este o universitate regională cuprinzătoare care oferă un mediu bogat de învățare, centrat pe student pentru student, universitare și studenții non-tradiționale. PSU oferă 50 de specializări universitare de licență și 70 de minori. În plus față de programele remarcabile în educație, afaceri, științe umaniste, arte și științele naturale și sociale; centre și institute de meteorologie, mediu, studii New Hampshire, iar parteneriatele rurale sunt programe de sensibilizare semnul distinctiv.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Plymouth

    17 High Street, , Plymouth

Întrebări