Keystone logo
Pomona College

Pomona College

Pomona College

Introducere

Înființat în 1887, Pomona College este un colegiu privat de arte liberale din Claremont, California, la aproximativ 35 de mile est de Los Angeles. Oferim un curriculum cuprinzător, cu 48 de specializări în arte, științe umane, științe sociale și științe naturale.

Unul dintre primele colegii de arte liberale din țară, Pomona este o comunitate strânsă și diversificată de erudiți, oameni de știință, antreprenori și artiști, pasionați de a face diferența în lume. Există aproximativ 1.477 de studenți care provin din 61 de națiuni și din toate cele 49 de state americane, precum și din districtul Columbia, Guam și Puerto Rico.

Cu un raport student-facultate de 8 la 1, studenții noștri lucrează îndeaproape cu profesorii lor în sala de clasă, în laborator și pe teren. Și locația noastră - la o oră de Los Angeles și munți, deșert și plaje - oferă nenumărate oportunități pentru studii de teren, cercetare și stagii.

Aproape toți studenții locuiesc într-una din cele 14 reședințe din campusul nostru de 140 de acri. În calitate de membru fondator al The Claremont Colleges, un consorțiu unic format din șapte colegii și școli postuniversitare, oferim atât avantajele unui mic colegiu de arte liberale, cât și resursele unei universități mari.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Claremont

    North College Way,333, 91711, Claremont

    Întrebări