Keystone logo
Pratt Institute

Pratt Institute

Pratt Institute

Introducere

Pratt Institute oferă liderilor creativi de mâine cunoștințele și experiența pentru a face o lume mai bună.

O facultate de top cu oportunități în artă, design, arhitectură, arte și științe liberale și studii informaționale, Pratt oferă aproape 50 de programe de licență și studii superioare.

Impactul Institutului se extinde dincolo de campusul rezidențial de 25 de acri din Brooklyn, la facilități de ultimă oră în întregul cartier, o clădire emblematică și o galerie publică din Manhattan, precum și un campus extins, Colegiul de Artă și Design PrattMWP din Utica, New York. De la înființarea sa în 1887, Pratt a dat prioritate diversității și incluziunii, primind studenți din toate categoriile sociale, în timp ce dezvoltă și susține Pathways către locuri de muncă și cariere mai echitabile.

Astăzi, Pratt și facultatea sa excepțională se mândresc că sunt excelente din punct de vedere academic și sunt adaptabile atât la învățarea în persoană, cât și la învățarea online. Studenții Pratt fac parte dintr-o educație colaborativă, interdisciplinară, bazată pe cercetare și investigație, care îi pregătește pentru succes în domenii creative și practică profesională, cu scopul de a contribui la o lume mai dreaptă și mai durabilă. Cu un angajament de lungă durată față de comunitățile din New York, Pratt colaborează la nivel local prin Pratt Center for Community Development pentru a lucra pentru un oraș mai just. Institutul oferă, de asemenea, o varietate de programe pentru studenții locali de pre-colegiu și educație continuă în Centrul pentru Artă, Design și Implicare Comunitară K-12 și Școala de Studii Continue și Profesionale.

Valoarea unei educații Pratt este evidentă în carierele diverse și înfloritoare ale absolvenților săi, unde designurile, arta, munca și mediile lor au reimaginat lumea noastră. În peste 75 de țări de pe glob, cei 61.000 de absolvenți ai lui Pratt promovează economia creativă și au un impact pozitiv prin munca și cercetarea lor remarcabilă.

Locații

Locații
 • New York

  200 Willoughby Avenue Brooklyn, 11205, New York

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • instagram
 • New York

  144 West 14th Street, 10011, New York

  Întrebări