Keystone logo
Providence Christian College

Providence Christian College

Providence Christian College

Introducere

Providența deține o viziune asupra lumii și o convingere biblică că tot adevărul este adevărul lui Dumnezeu. Credem că nicio educație nu este complet absentă, Dumnezeu și Cuvântul Său și că o fundație educațională în Arte Libere Clasice îi pregătește pe absolvenții noștri să fie viitori lideri și cetățeni virtuoși.

Fondatorii Providenței au stabilit un program de patru ani de arte liberale care să reflecte domnia lui Isus Hristos dintr-o perspectivă biblică vizibil reformată. Toate programele au fost concepute pentru a fi predate urmând Biblia, Cuvântul infailibil și inerent al lui Dumnezeu. Providența este dedicată unui curriculum riguros, holistic și interdisciplinar de arte liberale conceput pentru a permite elevilor să gândească critic, să evalueze o varietate de viziuni asupra lumii, să vadă clar dintr-o perspectivă creștină, să demonstreze creativitatea și să angajeze lumea din jurul lor.

Misiunea Providence Christian College ca instituție creștină reformată este de a dota studenții să se bazeze ferm pe adevărul biblic, să fie bine educați în artele liberale și să se angajeze pe deplin în biserica lor, în comunitatea lor și în lume pentru gloria lui Dumnezeu și pentru slujire omenirii.

Locații

  • Pasadena

    East Walnut Street,464, 91101, Pasadena

    Întrebări