Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Paul Smith's College

Paul Smith's College

Paul Smith's College

Introducere

Când vine vorba de colegii de cookie-tăietor, Paul Smith este nimic, dar. De fapt, suntem doar 4 ani, colegiu în interiorul limitelor de renume mondial Adirondacks "pentru totdeauna sălbatic".

Studenții de la experiența Colegiul Paul Smith un hands-on de educație care combină formarea cariera dovedită cu o explorare semnificativă de sine, societatea și pământul:

  • daca esti un mare forestier, vei juca un rol în gestionarea durabilă a proprietății de 14.000 de acri colegiului
  • dacă sunteți o mare de pescuit și a faunei sălbatice știință, veți învăța să etichetați și să urmărească specii diferite
  • Dacă sunteți studii de afaceri antreprenoriale majore, vă va scrie un plan de afaceri de lucru pentru o operație locală

Condiții de viață și de învățare aici necesită un tip special de elev - cineva care apreciază abundența peisajului nostru natural și îmbrățișează spiritul nostru de creativ încrederea în sine. Noi ne numim Smitties. Sună ca tine? Hai să vorbim!

Misiunea noastră

Paul Smith este spre deosebire de orice colegiu din America. Locația noastră și moștenirea istorică oferă studenților oportunități de neegalat pentru hands-on de învățare în domeniile de gestionarea mediului, gestionarea pădurilor, ospitalitate și multe altele. Abordarea noastră unică este de a combina învățarea experiențială și tradiționale, folosind clasa ca punct de lansare pentru munca de teren, cercetarea de laborator, stagii și experiență la locul de muncă.

Ca rezultat, absolvenții Colegiului Paul Smith pleca cu substanța solidă de fundal academice, încredere și lumea reală experiență pentru a prospera în domeniile lor de ales.

Misiune

Colegiul Paul Smith educă activ elevii să devină cetățeni productivi, prin combinarea experiențială și instruirea tradițională prin angajamentul nostru față de descoperire, disciplina si creativitate. comunitate Colegiul nostru Paul Smith, care are reședința pe Adirondack Park, promovează durabilitatea economică, socială și de mediu.

De ce Paul Smith? Este vorba despre Experience

Iată formula: cadre universitare noastre + facultatea noastră + locația noastră = o experiență colegiu pe care nu se poate ajunge oriunde altundeva.

Cu aproximativ 900 de studenți Paul Smith este o strâns unită, de susținere, și conștiincios comunitate colegiu "verde". Va oferim 17 de licență și șapte programe grad asociat.

De la Campus la Career

Nouă din zece Smitties - asta e ceea ce numim noi absolventi Paul Smith - teren un loc de muncă sau de a merge la școală grad în termen de șase luni de la absolvire. Absolvenții noștri includ factorii de decizie politică de mediu, antreprenori de camioane produse alimentare, rangerii parcului, manageri de statiune, si Fortune 500 de directori executivi.

Viața în Adirondacks

Ei nu ne numim Colegiul Adirondacks pentru nimic. campusul nostru este situat în interiorul-șase milioane de acri Adirondack Park - și când locuiești aici, deveniți un Adirondacker. Avem o echipă Woodsmen și o echipă de campionat snowshoeing. Și în fiecare februarie, vei aduna cu mii de colegi Adirondackers la Saranac Lake, pentru a sărbători cel mai longeviv Carnavalul de iarnă Coasta de Est. În vreme caldă, împrumuta una dintre canoele colegiului, o excursie pe jos de mile de trasee la ușa dumneavoastră sau aborda campus curs frânghii înalte. În timpul iernii, puteți lovi peretele interior campusul alpinism și olimpic de schi ruleaza la Whiteface Mountain numai 30 minute pe drum.

Ce pot experimenta Paul Smith face pentru tine?

Vino vedea pentru tine. Programa o vizită campus sau de a vorbi cu un ofițer de admitere prin apel la (800) 421-2605 sau email la [email protected].

Locații

  • Paul Smiths

    New York 30,7777, 12970, Paul Smiths

    Întrebări