
Licențiat în arte culinare și de gestionare a serviciilor
Paul Smiths, Statele Unite ale Americii
DURATA
LIMBI
Engleză
RITM
La zi
TERMEN LIMITĂ DE APLICARE
Solicitați termenul limită de aplicare
CEA MAI DEVREME DATĂ DE ÎNCEPERE
Sep 2024
TAXE DE ȘCOLARIZARE
Solicitați taxe de școlarizare
FORMAT DE STUDIU
În campus
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Bachelor Degree în Arte culinare & Service Management
Absolvenții noștri sunt lideri cu multiple fatete gata pentru a intra în industria alimentară antrenantă și a băuturilor. Hands-on se întâmplă de învățare în șase laboratoarele noastre de calitate comercială de produse alimentare, două restaurante pe-campus și priză de panificație de vânzare cu amănuntul a alerga student. Se aplică în cursuri lumea reală printr-o serie de semesterlong hotel, experiențe de muncă culinare și servicii alimentare. Elevii dezvolta abilități sub supraveghere facultate în timp ce lucrează în afara campusului cu profesioniști, oferindu-le studenților oportunități de angajare plătite care să sprijine obiectivele lor de carieră. Ce vei învăța?
- Tehnici culinare avansate
- tendințe emergente în operațiunile de nutriție, salubritate și servicii alimentare
- apreciere estetică pentru percepții senzoriale de arome, arome, prezentări de placă și ambianță
- de marketing, vânzări și servicii pentru clienți
- cercetare și dezvoltare
- planificare strategică și management financiar
- planificare și operațiuni
- conducere
Absolvenți de a intra în forța de muncă în calitate de bucătari executivi, manageri de hoteluri și stațiuni, experți în cercetare și dezvoltare, manageri de servicii de alimentație la scară largă și bucătari privați. Acest program se pregătește, de asemenea, antreprenorii să opereze un restaurant full-service sau operațiune de servicii alimentare multilocation.

Acreditata de AMERICAN Culinara FEDERAȚIA
Date-cheie
- studii BPS
- 123 de ore de credit (minim) necesare
- 31+ credite trebuie să fie în artele liberale și științe
- 45+ credite trebuie să fie în 300/400 cursuri de nivel
- 800 de ore de experiență de lucru industrie este necesară
- 200 ore (minim) necesare la fiecare loc de stagiu
- Acest lucru nu este de credit purtătoare și nu există nici o taxă de școlarizare
- Acreditate de către Culinară Federația Americană
Opțiuni de carieră
- Sef executiv
- Ajutor de bucătar
- cofetar
- bucatar corporativ
- Catering
- servicii pentru masă
- educator culinar
- restaurant de management
- Servicii de alimentare și a băuturilor
- Design meniu
Cursuri obligatorii
- Contabilitate financiară
- avansat Patisserie
- Principiile fundamentale de gătit profesionale I
- Gătitul profesională privind elementele fundamentale II
- Bucătărie internațională
- Bucătărie contemporană
- Managementul produselor alimentare Serviciul de Operațiuni
- Garde Manger / Charcuterie
- Gătitul comercială și de catering
- Nutriție / Food Science
- Gastronomie american
- Futures culinar / Food Technology
- Bucătărie avansată gestionare a meniului
- Global Market
- finanțe
- Futures industria hotelieră
- Economia Serviciului
- etică
- Secvența de limbă
- Planificarea strategică și politica
- Publicitate si promovare
- Sufragerie Operații Bucătărie
- Salubritate Serviciul de alimente
- Facilități de planificare
- de management de mediu
- Enologiei cultural
- Capstone Planificarea proiectului
- Capstone Project
English Language Requirements
Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Bachelor of Culinary Arts and Food Science (Honours) (Co-op)
- Ottawa, Canada
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Franţa
Licenta in Gastronomie
- Valencia, Spania