Keystone logo
Pacific Union College Online

Pacific Union College Online

Pacific Union College Online

Introducere

Fondată în 1882, Pacific Union College este o adventist colegiu creștin cu o puternică tradiție de arte liberale. Situat în inima din Napa Valley din California, Universitatea oferă un program complet acreditat de patru ani și subliniază excelența academică, experiența spirituală autentică, și de servicii comunităților locale și în întreaga lume.

Misiunea lui PUC

Pacific Union College este o comunitate de învățare adventist de ziua a șaptea care oferă o excelentă educație centrată pe Hristos, care pregătește studenții săi pentru o viață productivă a serviciului uman util și integritatea personală fără compromisuri.

ACADEMICS

Colegiul a fost recunoscut ca Colegiul National Arte Liberale de US News & World Report din 2009. Anterior, PUC a fost clasat în prima parte a clasamentului categoriei de Vest Colegii Regionale timp de 17 ani consecutivi. PUC a fost menținută de acreditare neîntreruptă de către Asociația de Vest din școli și Colegii Senior College și Universitatea Comisia (WSCUC) din 1951. În 2011, WSCUC reînnoit plin de acreditare PUC prin primăvara anului 2018. Colegiul este, de asemenea, acreditat de către Asociația de Acreditare de ziua a șaptea școli adventiste, colegii și universități. Colegiul are peste 90 de profesori full-time și oferă peste 70 de grade și programe, inclusiv asociat, de licență și de master. A 13: 1 elev-cadru didactic oferă un nivel excelent de sprijin academic și mentorat. seniori PUC scor mult peste media națională Teste Domeniul Major (MFTs), cu clasamentul percentila 95 sau mai sus pentru departamentele de matematică și psihologie în 2015. PUC are o lunga traditie de rate ridicate de acceptare la scolile medicale si dentare si programe postuniversitare. Absolventii au participat la Universitatea Loma Linda, UC Davis, Facultatea de Drept, UCLA, Yale, și alte instituții prestigioase. Facultatea include Fulbright Scholars si National Science Foundation câștigătorii grant.

Credință și Serviciul

Zeci de studii de zi cu zi biblice, grupuri de rugăciune și oportunități de închinare avea loc în întreaga campus. Elevii participă la peste 20 de programe comunitare de mobilizare pentru a servi vecinilor locali și a celor care au nevoie din întreaga lume. Biserica PUC pe-campus se umple de mai multe ori în timpul săptămânii ca familia campusul adună împreună pentru închinare. Credință și învățarea sunt integrate în clasă, în cazul în care profesorii creștini hrăni studenți în timpul călătoriilor academice și spirituale. PUC a trimis peste 1.300 de misionari pentru studenți pentru a servi în țări, inclusiv Chile, Republica Cehă, Kazahstan, Kenya, Insulele Marshall, și Coreea de Sud. pauzele școlare sunt momente ideale pentru a servi pentru studenții care se angajează în proiecte pe termen lung în Nicaragua, Fiji, Brazilia și Arizona.

Localizare

PUC este Napa Valley numai patru ani de colegiu. Campusul de destinație este situat la 70 de mile nord de San Francisco și 60 de mile est de Oceanul Pacific. Campusul a fost recunoscut ca fiind cel mai frumos colegiu in natiune de revista Newsweek. Colegiul menține peste 30 de mile de trasee pentru drumeții și ciclism. Retreat Albion Learning Center, campusul PUC pe Coasta Mendocino, servește ca bază de origine pentru clase și retrageri. Northern California locație PUC oferă acces ușor la relaxare si divertisment din San Francisco Bay Area, Sacramento Valley, Lake Tahoe, și dincolo.

Istoria noastră

Povestea a PUC începe cu Saptea Bisericii Adventiste de Ziua, care a avut mult timp un angajament ferm față de educație. În timpul anilor 1800 și începutul anilor 1900, biserica înființat școli și colegii in apropiere de centre majore de populație din America de Nord.

In 1874 biserica a fondat prima sa colegiu din Battle Creek, Michigan. Câțiva ani mai târziu, biserica din California în creștere rapidă a început să caute o locație bună pentru o școală din California de Nord.

Cincisprezece mile nord de Santa Rosa, în podgoriile din Healdsburg, au găsit proprietate ideală și a achiziționat o structură de cărămidă impunătoare, complet mobilat chiar pe strada principală a lui Healdsburg. Healdsburg Academia a fost deschisă acolo, la 11 aprilie 1882, cu doi profesori și douăzeci și șase de studenți. În 1899, pentru a reflecta curriculum-ul în expansiune, numele școlii a fost schimbat la Healdsburg College. În 1906 a devenit Pacific Union College.

In anul 1909, biserica a cumpărat Angwin Resort în munții de mai sus Sf. Elena. Ei au cumpărat terenul și clădirile sale 60.000 $, iar PUC a fost dedicat, în prezent, site-ul său Angwin la 29 septembrie, anul 1909. Hotelul stațiunii, alei de bowling și cabane au devenit cămine, săli de clasă, și case de facultate. Studenți și facultate au lucrat împreună construirea altor structuri, de multe ori folosind lemn recoltate din proprietatea Colegiului.

De-a lungul timpului, campusul a văzut schimbările și aventurile unei țări în creștere. Modificări în facilități și programe de schimburi reflectate în cultură și de dezvoltare, inclusiv vin și pleacă de produse lactate, o fermă de pui, și cursuri, cum ar fi fierărie și economie casnică. În timp, colegiul a adăugat specializări de educație fizică, aviație și programe de film si televiziune, precum si alte domenii contemporane de studiu. Școala a avut întotdeauna educație puternică, religie, și programe de știință, cu accent special și succes în cursurile de pre-medicale.

PUC a fost prima școală pentru a satisface consiliul confesional al standardelor Regents pentru acreditare colegiu, în 1932. In 1933 PUC a fost acreditat de către Asociația de Nord-Vest a Școlilor secundar și superior, o altă premieră pentru colegii adventiste. De acreditare de către Asociația de Vest din școli și colegii au venit în 1951.

Una dintre contribuțiile majore PUC la sistemul adventist a fost introducerea de absolvent de muncă în 1934, cu stabilirea unui program de vară foarte mare succes numit Biblie Școala avansată. După sesiunea de 1936, școala a fost transferat la Washington, DC, și a devenit de Ziua a Șaptea Seminarului Teologic Adventist.

Astăzi vă frumos cadru natural de fotbal și stilul California, continuă să primească sute de studenți în fiecare an, oferind o comunitate de învățare adevărată și autenticitate spirituală.

Locații

  • Angwin

    Pacific Union College One Angwin Ave. Angwin, CA 94508, , Angwin

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări