Keystone logo
Qingdao Technological University Qindao College

Qingdao Technological University Qindao College

Qingdao Technological University Qindao College

Introducere

Progresele înregistrate de Colegiul Qindao (QDC) în ultimul deceniu a fost remarcabile în dezvoltarea învățământului superior din China. Am crescut de la începuturi relativ modeste la un colegiu de rang înalt, cu o echipa talentata de savanți internaționale și locale și o comunitate campus energetic. Elevii din QDC și membri ai comunității mai largi sunt beneficiarii acestui rezultat ca, împreună, suntem acum gata pentru a consolida acest succes pentru a avansa societate și de a stabili noi înșine ca un colegiu de conducere în China.

Cu mai mult de 16000 de studenți, 1500 de membri ai personalului, si mai mult de 47 de programe de studii și de diplomă, QDC a fost recunoscut ca unul dintre primele colegii independente din China. Creștere rapidă nu a fost, cu toate acestea, a diminuat Borne de cultură a unei instituții de scară umană. În fiecare an, elevii foarte mult rata de experiențele și sprijinul pe care le primesc de la QDC.

La QDC, elevii au opțiuni în alegerea curriculum adecvat pentru scopurile lor personale și aspirațiile de carieră. Internship și oportunități de lucru permite elevilor să câștige experiență practică esențial pentru cariera lor viitoare, precum și programele de gradul au fost proiectate în consultare cu societatea. QDC înțelege importanța unui echilibru între exercitarea academic și petrecere a timpului liber pentru studenți, și oferă academică, sportive, culturale și de oportunități de recreere. Elevii din QDC, se elibereze de mai mult de 45 de cluburi și organizații studențești.

Ca QDC forja înainte în linia sa de finisare al doilea plan de dezvoltare pe cinci ani, o face cu o reputație în creștere pentru excelență. Vom primi un corp mai mare de studenți decât oricând înainte și să introducă o gamă mai largă de cursuri noi și incitante pentru a îndeplini angajamentul nostru pentru o educație amplă, transdisciplinară pentru tineri din tara si strainatate. Așa cum ne imbarcam pe această nouă eră în învățământul superior din China, am foarte mult sper că ni se va alătura. Sunteți sigur de a găsi un loc confortabil la QDC. Asteptam cu nerabdare sa drumurile noastre trecerea curând!

Locații

  • Qingdao

    No.79, Tieqishan Road, Chengyang District, 266106, Qingdao

    Întrebări