Keystone logo
Queen's University Belfast BA Studii și producție cinematografică
Queen's University Belfast

BA Studii și producție cinematografică

Belfast, Regatul Unit

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18.800 / per year *

În campus

* taxa internationala

Introducere

Gradul de studii și producție cinematografică de la Queen's oferă un amestec unic de gândire critică și producție de film. Elevii vor dobândi cunoștințe și abilități avansate în producția digitală, scenariu, regie, cinematografie și montaj, precum și dezvoltarea înțelegerii lor despre film și imagini în mișcare și cultura cinematografică mai largă. Cursurile au loc în cinematograful Queen's Film Theatre și în Studioul nostru de film dedicat, care oferă iluminare LED de calitate completă și un ecran verde. Studenții beneficiază de facilitățile noastre de producție digitală de ultimă oră, inclusiv suite de editare offline și online și folosesc camere de înaltă definiție și kituri de iluminare și prindere pentru lucrul la locație. În cadrul programului, învățarea bazată pe practică este încadrată de studiul conceptelor de film, a contextelor critice și a practicilor industriale curente. Această abordare încurajează studenții noștri să devină practicieni creativi și critici, cu o alfabetizare audiovizuală foarte dezvoltată. Toate aceste abilități sporesc capacitatea de angajare a absolvenților noștri în sectorul media și al industriilor creative.

Studii și producție cinematografice

Diplomele de studii și producție cinematografică la Queen's au fost clasate pe primul loc în Marea Britanie (Guardian University League Tables for Film and Production 2017).

Oportunități globale

  • Queen's University Belfast se angajează să ofere o serie de oportunități internaționale studenților săi în timpul programelor de studii. Detaliile acestei prevederi sunt în prezent în curs de finalizare și vor fi disponibile pe site-ul Universității odată confirmate.

Acreditări profesionale

  • Acreditat în calitate de partener de învățare autorizat Avid pentru educație, Școala de Arte, Engleză și Limbi oferă certificare acreditată în industrie în Media Composer și Pro Tools, ambele software de vârf din industrie pentru editare de filme și postproducție de sunet. Munca pregătitoare pentru aceste calificări este încorporată în cursurile anumitor module. Elevii vor avea posibilitatea de a participa la un curs intensiv scurt și trebuie să promoveze examenul final pentru a obține calificarea.

Link-uri pentru industrie

  • Irlanda de Nord are unul dintre sectoarele industriei creative cu cea mai rapidă creștere din economia Regatului Unit. Predarea producției de filme este efectuată și supravegheată în mod regulat de către tutori care sunt implicați activ în industria cinematografică și media, oferind oportunități neprețuite de a învăța direct de la profesioniștii din film și media.
  • Film at Queen are legături cu o serie de companii de producție de filme și media independente și comunitare (inclusiv Stirling Film and Television Productions, Double Band, Northern Visions, Green Inc.); precum și BBC (NI), UTV, Festivalul de film din Belfast, Festivalul de film de scurt metraj Film Devour; Respectați Festivalul de Film al Drepturilor Omului și Arhiva Memoriei Închisorilor (PMA).

Facilități de clasă mondială

  • Gradele noastre de film folosesc facilități de producție digitală de ultimă oră; avem suite de editare offline și online, cu software precum Avid Media Composer, DaVinci Resolve, Nuke pentru VFX Compositing, Fusion și Pro Tools. Sunt disponibile camere de înaltă definiție, precum și kituri substanțiale de iluminare și prindere pentru lucrul la locație. Cursurile practice au loc într-un studio de film dedicat, cu iluminare LED de calitate completă, folosind palanuri controlate electric și un ecran verde.

Experiența studenților

  • Suntem un partener autorizat Avid Learning pentru Pro Tools și Avid Media Composer, oferind cursuri de formare certificate în industrie, integrate în acest grad.

Oportunități de carieră

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări