Keystone logo
Queensland University of Technology

Queensland University of Technology

Queensland University of Technology

Introducere

QUT este o universitate tânără cu o perspectivă globală. Suntem ambițioși și pregătiți să facem față noilor provocări cu un impuls orientat spre viitor. Ne străduim să conectăm studenții noștri cu lumea reală prin învățare practică, care ne pregătește absolvenții pentru cariera de mâine și viitor.

Studiul la QUT vă oferă o educație de clasă mondială în inima Brisbane, un oraș primitor, modern și multicultural. Brisbane este al treilea oraș ca mărime din Australia și este cunoscut pentru zonele sale urbane vibrante, stilul de viață în aer liber, localniciiprietenoși și atracțiile naturale. Cupeste 50.000destudenți, inclusiv studenți internaționali din peste 119țări ,vă veți simți ca acasă.

Opțiunile de studii universitare și postuniversitare ale QUT includ:

Ce face din QUT universitatea pentru lumea reală?

Cursuri din lumea reală

Cursurile noastre vă pregătesc să absolviți în lumea reală gata cu abilitățile de care aveți nevoie pentru a găsi o carieră în Australia și în străinătate. Putețialege din peste 100 de cursuri din lumea reală și puteți transforma pasiunea într-o carieră plină de satisfacții.

Conexiuni din industrie

Credem în crearea de oportunități de conectare între studenții noștri și angajatorii din industrie prin stagii integrate, stagii și proiecte de colaborare în lumea reală. Personalul nostru academic consultă în industrie și lucrează la proiecte industriale care implică adesea studenți.

Inovație și antreprenoriat

Abilitățile de care aveți nevoie pentru a gândi creativ, cu accent pe viitor, sunt încorporate în practicile noastre de predare.Sunt disponibile spații dedicate pentru a ajuta antreprenorii noștri să găsească resursele, conexiunile, antrenorii sau mentorii necesari pentru călătoria lor antreprenorială.

Absolvenți pentru viitor

O diplomă de la QUT te face o forță de neoprit gata să construiești, să creezi și să te conectezi la viitorul de mâine.

Durabilitate

Viziunea noastră este un viitor cu emisii reduse de carbon. Ne propunem să abordăm provocările globale și să atingem sustenabilitatea prin cercetare, predare, operațiuni din campus și parteneriate strategice. Sustenabilitatea a fost inclusă în programa noastră într-o serie de cursuri, inclusiv știință, inginerie, modă, arhitectură, afaceri, drept și dezvoltare urbană.

Cercetare transdisciplinară și transformatoare

Abordați unele dintre cele mai mari întrebări cu care se confruntă planeta prin efectuarea de cercetări transdisciplinare relevantepentru comunitățile noastre și pentru lume. QUT oferă cele mai bune practici și un mediu de învățare transformator care le permite studenților să-și progreseze abilitățile de cercetare, să le transpună în medii de lucru mai largi și să se implice cu industria și inovația pentru a oferi un impact în lumea reală .

Caracteristici Campus

Locație

Studiul la QUT vă oferă o educație de clasă mondială în inima Brisbane , un oraș primitor, modern și multicultural. Brisbane este al treilea oraș ca mărime din Australia și este cunoscut pentru zonele sale urbane vibrante, stilul de viață în aer liber, localnicii prietenoși și atracțiile naturale. Cu peste 50.000 de studenți, inclusiv studenți internaționali din peste 119 țări , vă veți simți ca acasă.

QUT are două campusuri vibrante în interiorul orașului: Gardens Point și Kelvin Grove. Veți fi aproape de toată acțiunea, cu centre culturale și comerciale la câțiva pași de fiecare. Puteți călători cu ușurință între fiecare campus cu autobuzul nostru gratuit , care circulă la fiecare 15 minute. Ambele campusuri oferă locuri de spectacol și de artă, facilități de fitness și medicale, magazine și magazine alimentare. Campusul nostru Gardens Point se învecinează cu Grădinile Botanice Brisbane, de unde provine numele .

Facilități uimitoare

Veți avea acces la spații de studiu de înaltă tehnologie și de învățare colaborativă, inclusiv ateliere și centre de simulare. Secțianoastră de educație oferă spații de învățare, spații de studiu și zone comunitare împletite cu natură și tehnologie. Acest spațiu găzduiește Sfera — un glob LED digital suspendat pe două etaje, cu un meniu schimbător de conținut vizual. Centrul de Știință și Inginerie este cunoscut pentru The Cube, unul dintre cele mai mari și mai avansate spații digitale și de învățare interactive din lume.

Vă interesează datele financiare în timp real? Laboratorul nostrude Economie și Finanțe Bloomberg vă oferă exact asta, permițându-vă să efectuați analize financiare cu date reale în timp real. În calitate de student în domeniul sănătății, puteți lucra cu pacienți reali sub supravegherea profesioniștilor din domeniul sănătății cu experiență la clinicile noastre de sănătate din campus și spațiile de simulare.

  Admitere

  Aplicarea la QUT este ușoară. Pur și simplu trimiteți o cerere de studiu prin portalul nostru de aplicații. Veți fi direcționat să vă creați un cont și, de acolo, puteți începe procesul de aplicare.

  Va trebui să includeți toate documentele justificative, inclusiv:

  • Certificat de absolvire a școlii secundare, foaia matricolă și înregistrări
  • Rezultatele testului de competență în limba engleză
  • Pagina de identitate a pașaportului

  Unii solicitanți trebuie să aplice prin intermediul unui agent. Un agent vă poate ajuta cu cererea, eligibilitatea și documentele justificative și vă poate răspunde la orice întrebări pe care le aveți despre studiul la QUT.

  Burse și finanțare

  Bursă de merit internațional

  O bursă de înaltă performanță pentru viitorii studenți internaționali de licență și postuniversitare.

  • Acoperă 25% din taxele de școlarizare pentru primele două semestre (un an) de studiu la QUT.
  • Disponibil în toate facultățile.
  • Bursă continuă de 25% pe semestru pentru cursurile selectate.

  Veți fi considerat automat pentru Bursa de Merit Internațional atunci când aplicați la QUT.

  Acreditări

  Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

  Locații

  • Brisbane

   George Street,2, 4000, Brisbane

  • Kelvin Grove

   Kelvin Grove, Australia

   Întrebări