Keystone logo
Queensland University of Technology Licențiat în tehnologia informației
Queensland University of Technology

Licențiat în tehnologia informației

Brisbane, Australia

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Învățământ la Distanță, În campus

* pe an pentru studenții internaționali

Introducere

Prezentare generală

 • Construiți o calificare care să vă susțină interesele și aspirațiile de carieră și să vă echipeze cu abilitățile de a transforma și modela viitorul prin tehnologia informației.
 • Învață de la lectorii care sunt experți în domeniul lor și includ profesori premiați și cercetători de renume mondial.
 • Beneficiați de conexiuni puternice din industrie, cu informații valoroase despre tehnologia informației și oportunități de stagii de practică aici și peste hotare.
 • Major în informatică sau sisteme informatice.
 • Câștigă experiență practică în facilități de ultimă generație și abilitățile necesare pentru a fi solicitat ca rezolvator de probleme și inovator într-o gamă diversificată de industrii, inclusiv aviație, minerit, inginerie, finanțe, comerț cu amănuntul, logistică, guvern, sănătate , divertisment, rețea și comunicații.

Specializări

Gradul dvs. în tehnologia informației prezintă unități comune în primul an, oferindu-vă posibilitatea de a explora întreaga gamă de specialități în tehnologia informației înainte de a vă alege specializarea în carieră.

Licențiat în tehnologia informației (informatică)

Repere

 • Aflați despre principiile fundamentale ale calculului și despre identificarea și rezolvarea problemelor de proiectare a sistemului asociate cu eficiența, utilizabilitatea și securitatea.
 • Familiarizați-vă cu dezvoltarea de software și sistemele în rețea, cu expertiză specifică în securitatea informațiilor, rețele și comunicații, sisteme inteligente, calcule centrate pe date sau interacțiunea om-computer.
 • Aplicați-vă abilitățile la computere mobile, inteligență artificială, robotică sau gestionarea informațiilor pe scară largă sau faceți parte din crearea de tehnologii care nu au fost încă inventate.
 • Participați la un grad flexibil și personalizabil cu recunoaștere internațională.

De ce să alegi acest curs?

Această majoritate se concentrează pe ceea ce face ca tehnologia să funcționeze. Se ocupă cu utilizarea hardware-ului și software-ului pentru proiectarea și construirea sistemelor pentru rezolvarea problemelor complexe. Veți învăța tehnici de programare și proiectare software, tehnologii de rețea și arhitectura diferitelor tipuri de sisteme hardware. Structura noastră de studii este flexibilă, oferindu-vă posibilitatea de a vă personaliza diploma pentru a se potrivi domeniilor dvs. de interes.

Cu o abordare inovatoare a predării, oportunități de implicare cu profesioniștii din lumea reală și lideri din industrie și opțiuni de program de experiență de lucru, veți dobândi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a vă asigura un loc de muncă, pentru a vă progresa cariera și pentru a vă realiza întregul potențial.

Rezultatele carierei

Absolvenții în informatică au experiență în dezvoltarea de software, familiarizați cu sistemele în rețea și au o înțelegere a bazelor fundamentale ale tuturor tehnologiilor moderne bazate pe computer. În funcție de alegerea domeniilor de studiu, există și oportunități de a dobândi expertiză specifică în securitatea informațiilor, rețele și comunicații, sisteme inteligente, calcule centrate pe date sau interacțiunea om-computer.

Absolvenții lucrează într-o mare varietate de roluri, cum ar fi dezvoltator web, manager de baze de date, administrator de rețea, dezvoltator de comerț electronic, specialist în comunicații de date, inginer software, programator de sisteme, specialist multimedia, informatician, analist de sistem sau programator. Oportunitățile de carieră sunt nelimitate, tehnologia informației fiind o parte integrantă a tuturor activităților comerciale, industriale, guvernamentale, sociale și personale.

114245_Image10GPCampuspicture_3000Wx1373H.jpg

Licențiat în tehnologia informației (sisteme informaționale)

Repere

 • Aflați cum să combinați conceptele de afaceri cu tehnologiile informaționale pentru a maximiza rezultatele afacerii pentru organizații.
 • Câștigând abilități aprofundate în analiza afacerii, învățați să evaluați, să documentați și să proiectați sisteme de informații folosind cunoștințele dvs. combinate de tehnologie și afaceri.
 • Înțelegeți cum să modelați industriile viitorului printr-un amestec eficient de tehnologii informaționale și cunoștințe de afaceri într-un curs cu recunoaștere internațională.
 • Un analist de afaceri este o piatră de temelie atât în cariera tehnologică, cât și în cea a afacerilor, cum ar fi Arhitectul întreprinderii, Consultantul tehnologic și Directorul de informații.

De ce să alegi acest curs?

Această zonă a tehnologiei informației implică interacțiunea cu oamenii - identificarea nevoilor acestora și asistarea acestora în proiectarea soluțiilor pentru aceste nevoi. Aceste soluții ar putea fi noi procese de afaceri, servicii, instrumente sau o înțelegere mai profundă a modului în care acestea creează modalități mai bune de lucru. Profesioniștii moderni în tehnologia informației trebuie să știe mai mult decât tehnologia. Ei trebuie să înțeleagă cum să modeleze industriile viitorului printr-un amestec eficient de tehnologii informaționale și cunoștințe de afaceri.

Echipăm absolvenții noștri cu ceea ce caută industria și această majoră vă va dezvolta abilitățile în lucrul cu oameni, date, procese de afaceri și tehnologie pentru a găsi modalități inovatoare de a face afacerea mai eficientă și mai eficientă.

Rezultatele carierei

Absolvenții în sisteme informaționale au abilități în proiectare, gândire sisteme, implicarea părților interesate și modelare și abstractizare, ceea ce îi poziționează să lucreze ca analiști de afaceri și consultanți în sisteme informaționale, rezolvând o serie de probleme organizaționale.

În funcție de alegerea domeniilor de studiu, există și oportunități în gestionarea proceselor de afaceri, social media și dezvoltarea aplicațiilor mobile și în cariere ca inovatori în tehnologia informației în cadrul întreprinderilor, companiilor de consultanță sau în propriul start-up.

Domeniile de studiu disponibile pot duce, de asemenea, la cariere ca experți din domeniu, ofițeri șefi de tehnologie, ofițeri șefi de informații, manageri, directori, antreprenori sau cercetători. Absolvenții au posibilitatea de a atinge cele mai înalte niveluri ale profesiei lor.

Cerințe pentru finalizare

Cerințele pentru finalizarea licenței IN01 în tehnologia informației (zona de studiu A) sunt următoarele:

 • 72 de puncte de credit (6 unități) de unități de bază ale tehnologiei informației, care include 24 de puncte de credit (2 unități) de unitate de opțiuni * selectate dintr-o listă aprobată.
 • 120 de puncte de credit (10 unități) ale principalelor unități principale.
 • 96 puncte de credit pentru studii complementare cuprinzând fie un al doilea major (set de 8 unități); sau doi minori (câte 4 unități fiecare); sau un minor (set de 4 unități) plus 4 unități elective.

* Lista de opțiuni de unitate - cuprinde o gamă de unități din care alegeți să efectuați o unitate. Puteți întreprinde această opțiune în orice semestru. Opțiunile includ unități introductive dintr-o mare varietate de discipline oferite la QUT.

Taxe

Taxele dvs. reale pot varia în funcție de unitățile pe care le alegeți. Revizuim taxele anual și pot fi supuse unor creșteri.

 • 2022 : 36.200 USD pe an cu normă întreagă (96 de puncte de credit)

114246_Image2QUT_KG_Education_Building.jpg

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări