Keystone logo
Quest University Canada

Quest University Canada

Quest University Canada

Introducere

Quest este unic. Abordarea sa revoluționară a învățământului postsecundar a început ca un experiment. Astăzi, Universitatea Quest este una dintre instituțiile importante de învățământ superior din Canada.

Quest încearcă să reinventeze artele și științele liberale de licență, folosind o filozofie inovatoare și curriculum nou. Credem în abilitățile de predare care funcționează în lumea reală. Credem în pregătirea studenților pentru orice efort pe care îl aleg - de la școala absolventă la programe profesionale și de la cariere tradiționale până la căi independente. Oferim un mediu de rigoare intelectuală și îmbogățire personală, în care elevii își ajută să își proiecteze propria educație și să aprofundeze subiectele pe care le pasionează.

Prima universitate laică de artă liberă și știință independentă, non-profit, din Canada, dedicată în întregime excelenței în învățământul liceal.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Squamish

    University Boulevard,3200, V8B 0N8, Squamish

    Întrebări