Keystone logo
Raffles Singapore

Raffles Singapore

Raffles Singapore

Introducere

De la înființarea primului său colegiu la Singapore în 1990, Raffles a crescut pentru a opera 19 colegii și universități din 18 orașe din 12 țări .

Sistemul nostru flexibil de transfer inter-școală permite studenților să studieze la oricare dintre rețelele Raffles de colegii și universități, să se îmbrace în diferite culturi și să trăiască în străinătate.

Elevii care sunt înscriși în Raffles beneficiază de o educație de calitate cu o experiență de lucru bine rotunjită, relevantă pentru industrie. Acest lucru le permite acestora să își îmbunătățească oportunitățile de carieră .

Studierea într-un mediu multianual permite elevilor noștri să-și extindă rețeaua personală, să fie expuși perspectivelor internaționale și să-și îmbunătățească foarte mult oportunitățile de carieră dincolo de țara lor de origine.

Ne îmbrățișăm o educație holistică prin dezvoltarea proceselor de gândire superioară, prin stăpânirea comunicării și prin dobândirea unor metode de lucru aprofundate și eficiente.

Curriculumul nostru și pedagogia sunt concepute astfel încât să fie orientate spre industrie și relevante. Studenții noștri sunt împuterniciți să inoveze cu creativitate. Abilitățile dobândite de studenții noștri vor depăși cu mult cunoștințele și expertiza profesiei, punându-le pe drumul spre succes.

Viziunea noastra

Viziunea noastră este să fim grupul de educație premier.

Misiunea noastră

Ne angajăm să oferim educație de calitate și servicii conexe prin intermediul rețelei noastre de instituții.

Valorile și cultura noastră

Oferim un mediu de învățare care duce la cariere de succes prin experiențe educaționale care promovează:

  • Responsabilitate socială
  • Excelență profesională pentru capacitatea de angajare
  • Gândirea analitică pentru rezolvarea problemelor
  • Creativitatea pentru a încuraja inovația
  • antreprenoriat

Locații

  • Singapore

    51 Merchant Rd, 058283, Singapore

Întrebări