Keystone logo
© Asia School of Business
Raffles University Iskandar

Raffles University Iskandar

Raffles University Iskandar

Introducere

Raffles University Iskandar fost înființată de Raffles Iskandar Sdn. Bhd., Un joint venture între Raffles Education Corporation Limited și Education @ Iskandar Sdn Bhd (EISB), membru al grupului de investiții Iskandar. Raffles University Iskandar este o universitate din Malaezia bazată pe Asia, care se mândrește cu o universitate orientată spre practică, cu curriculum intensiv și cu experiențe practice practice care pregătesc studenții pentru viitoarea lor carieră. Universitatea a fost aprobată în mod oficial de Ministerul Învățământului Superior din Malaezia (MOHE) la data de 31 octombrie 2011.

În prezent, funcționând din incinta temporară a clădirii Menara Kotaraya, Jalan Trus, Johor Bahru, Raffles University Iskandar va dezvolta un campus de ultimă oră pe un teren de 65 de acri din EduCity din Iskandar Malaezia. Raffles University Iskandar din Iskandar își stabilește universitatea într-o economie de stat sigură și în creștere, cu potențial ridicat în dezvoltarea economică și culturală. Elevii se pot aștepta la o experiență de învățare vibrantă și dinamică, care va vedea transformarea lor în profesioniști de clasă mondială.

Viziunea noastra

Viziunea noastră este să fim premierul din Malaezia.

Misiunea noastră

Ne angajăm să oferim educație de calitate. Acest lucru se va realiza utilizând cele mai recente metodologii de predare și învățare, cercetare bazată pe acțiuni, colaborarea cu industria și angajarea comunității.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Johor Bahru

    Menara Kotaraya Level 9, Unit No. 09-01, Jalan Trus, 80000 Johor Bahru, Johor, Malasya, , Johor Bahru

Întrebări