Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Ranaco Education & Training Institute

Ranaco Education & Training Institute

Ranaco Education & Training Institute

Introducere

RETI este singura instituție privată de învățământ care oferă educație și formare combinând un program de diplomă cu diverse selecții de certificate de siguranță industrială.

Certificatele de siguranță industrială sunt acreditate de către Organizația Maritimă Internațională, Departamentul de Securitate în Muncă

Într-un campus de 7,1 hectare, Ranaco a înființat educația Ranaco

La RETI, recunoaștem că industriile doresc să angajeze absolvenți cu cunoștințe, competențe, abilități soft și abilități proactive de siguranță. Cu toate acestea, industriile nu dispun de resurse suficiente pentru a-și pregăti personalul.

Pentru a remedia acest lucru, legătura RETI și adaptarea programelor de educație și formare la cerințele industriilor noastre interne și externe.

Situată în imediata vecinătate a 19 fabrici petrochimice, 5 porturi și terminale principale, 1500 de site-uri industriale mici și mijlocii și peste 100 de platforme offshore, RETI se află la baza acestor inițiative educaționale și de formare.

Valori comune

Focusul industrial

Considerăm că concentrarea pentru satisfacerea nevoilor industriei este fundamentală pentru orice parteneriat de succes pe termen lung.

lucru in echipa

Noi credem în utilizarea abilităților noastre colective, cunoștințelor și experienței pentru a satisface nevoile studenților noștri. Prin munca în echipă și angajamentul nostru, ne vom baza pe puterea noastră de a ne realiza întregul potențial și de a ne atinge viziunea comună.

Comunicare

Credem că comunicarea deschisă este esențială pentru a construi încrederea și înțelegerea cu elevul nostru, poporul nostru, acționarii noștri și țara pe care o deservim. Numai atunci putem satisface nevoile industriale, aspirațiile și acționarii noștri.

Inovaţie

Credem în creativitatea poporului nostru și în capacitatea noastră de a contribui la idei noi de îmbunătățire. Vom căuta în mod constant modalități inovatoare de a crea valori pentru studenții noștri.

Locații

  • Kijal

    Kawasan Perindustrian Jakar II, Kemaman, Terengganu, 24000, Kijal

    Întrebări