Keystone logo
Reed College

Reed College

Reed College

Introducere

Înființat în 1908 în sud-estul Portland, Oregon, colegiile Reed sunt un colegiu independent de arte liberale și științe coeducațional. Denumit unul dintre cele mai intelectuale colegii din țară, Reed este cunoscut pentru standardele sale ridicate de practică științifică, gândire creativă și cetățenie angajată.

Studenții Reed urmează o diplomă de licență în arte în 40 de specialități și programe. Curriculumul include un curs de științe umaniste pe tot parcursul anului, cerințe ample de distribuție și o teză superioară. Un raport 10: 1 student-la-facultate și clase mici în stil de conferință permit membrilor facultății să îndrume studenții și să se angajeze cu ei în discuții individuale cu adevărat. Reed oferă, de asemenea, un program postuniversitar care conduce la un masterat în arte în studii liberale.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Portland

    Southeast Woodstock Boulevard,3203, 97202, Portland

    Întrebări