Keystone logo
Regent's International College

Regent's International College

Regent's International College

Introducere

International College Regent (RIC) este un colegiu de educație suplimentară în Bangkok, Thailanda, oferind studenților o gamă de diferite căi pentru a obține o diplomă de licență din Marea Britanie. Marea Britanie atrage mii de studenți în universitățile sale în fiecare an, oferind universitare și postuniversitare de grade într-o varietate de domenii.

International College Regent este centrul înregistrat în Thailanda pentru Universitatea din Programe Internationale din Londra, oferind patru grade BSc în domeniul de Economie, Management, Finanțe și Studii Sociale (EMFSS), cu toate directiile academice oferite de London School of Economics și Științe Politice (LSE):

  • BSC (Hons) Afaceri și Management
  • BSc (Hons) Economie și Management

Pentru acei studenți care nu îndeplinesc cerințele academice necesare pentru Universitatea din Londra, cursuri de grad (UOL) de licență, de asemenea, oferim necesare Programului International Foundation. Acest program echipează studenții cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a demara exigente grade universitare de licență UOL oferite la RIC. IFP a fost conceput pentru a se asigura studentului atinge standarde academice înalte, învață cunoștințe adecvate subiect și dobândește atât abilitățile și curiozitatea intelectuală necesare pentru studii riguroase la nivel de grade.

International College Regent este, de asemenea, primul institut din Thailanda care urmează să fie aprobat de Edexcel, cel mai mare organism de atribuire din Marea Britanie pentru a oferi BTEC (Business și Consiliul de Educație Tehnică) Calificări. cursuri de BTEC sunt oferite în prezent:

  • Studii de afaceri
  • Hospitality Management

International College Regent oferă un '2 + 1 program britanic de ieri'. La finalizarea HND BTEC la RIC, elevii pot progresa pe ultimul an de un curs de diplomă de licență la o universitate din Marea Britanie sau al treilea an al unui curs de studii la orice altă universitate internațională acceptarea HND.

Locații

  • Bangkok

    590 Thanon Pracha Utith, 10310, Bangkok

Întrebări