Keystone logo
Regis University

Regis University

Regis University

Introducere

Ca universitate, Regis atrage din izvoarele străvechi ale înțelepciunii și explorează noi orizonturi de gândire și imaginație pentru a urmări adevărul, a se lupta pentru dreptate și a cultiva frumusețea. În toate, Regis păstorește dezvoltarea întregii persoane în raport cu binele comun, întrebând: „Cum ar trebui să trăim?”

În calitate de catolic, care face parte dintr-o comunitate globală de credință chemată să celebreze și să întruchipeze dragostea lui Dumnezeu în lume, Regis educă elevi diferiți pentru vieți de serviciu și sens, îi înzestrează cu cunoștințe și abilități pentru a discerne persoane în solidaritate cu ceilalți, în special cu toți cei care sunt săraci sau a căror demnitate a fost încălcată și îi împuternicește să aibă grijă de Pământ, casa noastră comună.

În calitate de iezuit, înrădăcinat într-o spiritualitate ignatiană de ucenicie creștină și deschis către sacru în toate culturile umane, Regis aspiră să fie o comunitate de învățători care lucrează pentru o lume transformată și un ecosistem reînnoit și care călătoresc ca tovarăși responsabili unul față de celălalt.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Denver

    Regis Boulevard,3333, 80221, Denver

    Întrebări