Keystone logo
Rhode Island College

Rhode Island College

Rhode Island College

Introducere

Rhode Island College este un colegiu public regional cuprinzător care deservește aproximativ 6.400 de studenți de licență, absolvenți și doctoranzi prin cele cinci școli ale sale: Facultatea de Arte și Științe, Școala de Educație și Dezvoltare Umană Feinstein, Școala de afaceri, Școala de asistență medicală și Școala de asistență socială. Înființată în 1854, suntem prima instituție publică de învățământ superior din Rhode Island.

Colegiul este situat pe un campus suburban frumos de 180 de acri din orașul vibrant Providence. Are locații prin satelit la Rhode Island Nursing Education Centre din Providence’s Innovation District și Rhode Island College Workforce Development Hub din Central Falls, RI. Suntem cunoscuți în tot nord-estul pentru programe academice de înaltă calitate, clase mici, personalizate, experiențe practice de învățare, facultate de clasă mondială și valoare ridicată în comparație cu alte instituții de patru ani.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Providence

    Mount Pleasant Avenue,600, 02908, Providence

    Întrebări