Keystone logo
© Eva Dang
Richmond The American International University in London

Richmond The American International University in London

Richmond The American International University in London

Introducere

O educație a celui mai înalt calibru

Richmond este o universitate americană internațională, înființată în 1972 și cu sediul în West London, cu două campusuri din Richmond Hill și aproape de Kensington High Street. Începând cu anul 1981, universitatea a acordat diplome americane acreditate de Comisia pentru mediu din Statele Unite pentru învățământul superior. Una dintre cele mai recente realizări pe care Richmond le anunță este că le-a fost acordată puterea de a acorda studenților diplome proprii în Marea Britanie începând din august 2018, ca urmare a obținerii de către Consiliul Privy a unor atribuții de acordare a titlurilor de învățământ (TDAP).

Universitatea este prima și singura universitate din Marea Britanie, căreia i sa acordat puterea de a acorda diplomă dublă, ceea ce înseamnă că elevii vor primi o diplomă în Marea Britanie și SUA, care va avea un impact enorm asupra absolvenților noștri în timp ce caută oportunități de angajare și îi va face să iasă în evidență din mulțime.

De la deschiderea sa în 1978, clădirile din campusul Kensington din St Albans Grove și Ansdell Street găzduiesc studenții universitari de clasa a treia și a patra, precum și toți studenții postuniversitari. În martie 1988, campusul din Kensington a înregistrat o extindere ulterioară pe Young Street și, recent, pe strada Kensington High Street.

Universitatea este unică pentru standardele academice ale instituțiilor private, în abordarea didactică care combină sistemul de arte liberale americane cu standardele de învățământ superior din Marea Britanie, care conferă absolvenților noștri un avantaj competitiv și deschid mai multe oportunități de a găsi locuri de muncă fie în Regatul Unit, SUA

Diplomele de licență pe care le oferim pentru a explora o gamă largă de discipline și programe care să permită o educație largă, în timp ce programele postuniversitare includ opțiunea de a lua electives specifice, care va defini un grad minor / majore. Beneficiile cheie pe care le oferă această universitate privată sunt, mai mult, mentorat și timp de predare (15 ore pe săptămână în medie) decât în ​​orice altă universitate din Marea Britanie, un accent puternic pe promovarea oportunităților internaționale printr-o gamă largă de credite și stagii integrate și programe de studii în străinătate în centrele noastre de învățământ din Italia (Roma și Florența).

Oferim excelență în predare și oferim sprijin financiar cu bursele noastre din SUA și Marea Britanie bazate pe merit și pe realizările academice și am introdus recent o bursă nouă a cancelarului Plus pentru toamna anului 2018, care contribuie la reducerea semnificativă a datoriei de școlarizare a studenților după terminarea studiilor. Bursele noastre pot fi combinate cu alte fonduri din Marea Britanie și SUA și pot acorda opțiuni disponibile, pe care le sfătuiesc studenților noștri să le solicite la îndeplinirea cerințelor de intrare.

three people sitting in front of table laughing together

Brooke Cagle / Unsplash

Top 5 motive pentru a alege Richmond

 1. Dual-Accredited Marea Britanie

 1. Burse care pot reduce datoria studentului

 1. Sistem flexibil american de arte liberale, ore de contact extinse și mentorat (în medie 15 ore pe săptămână)

 1. Stagii integrate (în Marea Britanie și în străinătate)

 1. Două experiențe campus din Londra (în Richmond

O perspectivă internațională

A trăi și a învăța împreună, studenții noștri din peste 100 de țări sunt pregătiți pentru o lume în care abilitatea de a comunica eficient în limitele naționale și culturale este la fel de valoroasă ca și o realizare academică tradițională. O educație Richmond oferă o perspectivă globală și un mediu interactiv de studiu care promovează diversitatea, munca în echipă și conducerea. Fiind o universitate internațională liberală americană, ea se concentrează pe îmbogățirea experienței de studiu a studenților într-un mediu internațional, ținând cont de multiple aspecte interculturale. Îi încurajează pe elevi să-și formeze propriile opinii și să fie atenți cu ceilalți în timp ce iau decizii sau lucrează la proiecte de curs, precum și își dezvolta punctele forte și abilitățile profesionale ca viitori lideri ai echipei internaționale.

woman holding book on bookshelves

Becca Tapert / Unsplash

Două experiențe campus din Londra

Pe lângă excitarea vieții într-unul dintre cele mai pline de viață și cosmopolite orașe din lume, Londra oferă în mod evident resurse și oportunități spectaculoase pentru a învăța în afara sălii de clasă. Cu toate acestea, cursurile Richmond aduc, de asemenea, viața orașului - oamenii, instituțiile, politica, problemele și istoria sa în prelegeri și proiecte de curs. Adăugați la toate acestea o facultate internațională de sprijin, un curriculum flexibil care vă permite să explorați subiecte din afara specializării principale, clase mici și campusuri în două dintre cele mai frumoase cartiere din Londra și veți găsi Richmond un loc minunat pentru a obține o diplomă dublă sau o diplomă de masterat recunoscute în Marea Britanie și SUA

Campusul Richmond Hill

Studenții din primul și al doilea an frecventează campusul din Richmond Hill. Campusul este amplasat într-un splendid sit de șase hectare, situat în partea de sus a zonei Richmond Hill, una dintre cele mai căutate zone din Londra. O clădire neo-gotică impresionantă construită în 1843 și o bibliotecă modernă pe cinci nivele, săli de clasă, laboratoare informatice și de știință, studiouri de artă și fotografie și o sală de spectacole.

Campusul găzduiește, de asemenea, reședințe de studenți, o sală de mese, o sală de studenți, precum și birouri și birouri administrative. Există, de asemenea, un teren sportiv multifuncțional de tenis, volei, baschet și mini-fotbal (fotbal). După ce au terminat doi ani la campusul din Richmond Hill, studenții se mută în campusul nostru din cartierul din Londra, Kensington, pentru ultimii doi ani de studiu.

Campusul Kensington

Studenții din a treia, al patrulea și postuniversitar frecventează campusul din Londra centrală din Kensington, una dintre cele mai frumoase zone rezidențiale din Londra. Mai multe clădiri, la o plimbare de 2 minute de principala clădire a Atlanticului, pe strada St Albans, au toate facilitățile necesare din săli de clasă, laboratoare, bibliotecă, sală de mese și birouri universitare.

Campusul din Kensington găzduiește, de asemenea, o serie de studenți vizați din Statele Unite și din alte țări care petrec un semestru sau un an la Londra. Elevii pot alege să locuiască în clădirile universității sau în locuințele aflate în afara campusului la alegerea lor. La mică distanță de mers pe jos se află Royal Albert Hall, renumit pentru concertele sale, Colegiile Regale de Muzică și Artă, Colegiul Imperial de Știință și Tehnologie, Muzeul Victoria și Albert, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul Geologic și multe cinematografe, Hyde Park și o stradă High Street cu numeroase cafenele, restaurante, cluburi și magazine.

District și Piccadilly link-uri subterane Richmond sau Kensington cu restul orașului. Serviciul feroviar frecvent în stațiile Victoria, Paddington și Waterloo vă conectează la restul Regatului Unit și către Europa. Atât aeroporturile Heathrow, cât și Gatwick sunt ușor accesibile.

Locații

 • Kensington

  1 St. Albans Grove, W8 5PN, Kensington

 • Richmond

  Queen's Rd, Richmond TW10 6JP, UK, TW10 6JP, Richmond

Întrebări